Greșeli în ritualul de ingrijire a sprâncenelor

325 6 0
                                    

Sprancenele sunt un element important al fizionomiei noastre, de aceea necesita atentie din plin. Uneori, insa exista posibilitatea ca unele greseli sa se strecoare in ritualul de ingrijire a sprancenelor. Iata cateva dintre acestea.

Produse cosmetice si de ingrijire
Una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face in rutina de ingrijire a sprancenelor este utilizarea produselor de ingrijire si cosmetic, precum lotiuni, geluri, fond de ten sau crème. Aceste produse ar trebui tinute la distanta de zona sprancenelor, pentru ca acestea afecteaza firul de par, subtiindu-l si provocand subtierea sprancenelor. In plus, cremele nu ar trebui aplicate nici pe pleoape, deoarece acestea nu capata riduri ci se lasa, iar aplicarea de crème poate face mai mult rau decat bine.

Oglinda nepotrivita

Daca obisnuiesti sa te pensezi singura, incearca sa nu folosesti o oglinda care mareste, deoarece exista riscul sa pierzi din vedere imaginea din ansamblu si sa pensezi mai mult decat este nevoie. De asemenea, incearca iti scurtezi sprancenele cu atentie! Exista posibilitatea ca sprancenele tale sa nu necesite sa fie tunse. Piaptana sprancenele in sus, si scurteaza doar firele de par care ies in evidenta, cu mare atentie.

Exagerezi

Ne plac sprancele bine definite, bogate si frumos arcuite. Insa, uneori exista posibilitatea sa exageram. Asadar, incearca sa utilizezi creion sau farduri pentru sprancene care sunt doar cu un ton mai inchise decat nuanta sprancenelor tale. In acest mod ochii tai vor fi pusi in evidenta, iar atentia nu va fi concentrata doar asupra sprancenelor tale. Acelasi lucru este valabil si pentru dorinta de a pensa in exces. Ai mare grija sa nu iti subtiezi prea mult sprancenele.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now