Cele mai importante trucuri de beauty pentru fiecare dimineață

590 13 0
                                    


Cele mai importante trucuri de beauty pentru fiecare dimineata

Din pacate, foarte putine dintre noi se ridica din pat aratand fara cusur. In aceasta situatie, ce putem face este sa apelam la cateva trucuri rapide care ne ajuta sa ne incepem ziua aratand minunat.
1. Gheata

In diminetile in care te simti peste masura de obosita, tot ce trebuie sa faci este un drum pana la frigider. Ia niste gheata, infasoar-o intr-un prosop de hartie, asteapta cateva secunde ca umezeala sa patrunda prosopul, apoi freaca-ti usor fata cu el pentru a ti se inchide porii si pentru a-ti revitaliza tenul. Sau poti umple intreaga chiuveta cu apa rece, cuburi de gheata si bucati de castravete, iar apoi sa iti scufunzi fata acolo. O alta varianta ar fi ca, in loc de apa simpla, sa folosesti ceai verde sub forma de cuburi de gheata, pentru un efect antioxidant si un plus de stralucire.

2. Linguri pentru ochi

Acest truc implica, din nou, un drum pana la frigider. Acolo, ar trebui sa ai puse la racit doua linguri, pe care le vei lua si le vei aseza deasupra ochilor. Raceala va actiona si te va ajuta sa scapi de ochii umflati in doar cateva secunde.

3. Balsam de buze

Inainte de a-ti incepe rutina de make up, aplica un strat generos de balsam pe buze. Apoi continua cu machiajul obisnuit, iar la sfarsit, aplica rujul dorit. Timpul care a trecut intre aplicarea celor doua produse ii va permite balsamului de buze sa intre in piele si astfel, aceasta tehnica te ajuta sa scapi de descuamare si efectul de buze crapate.

4. Crema de ochi + machiaj

Lingurile inghetate te-au ajutat sa scapi de ochii umflati, insa a mai ramas problema cearcanelor. Dar nu te teme, si aceasta se poate rezolva foarte usor: combina crema pentru ochi cu crema hidratanta pigmentata sau fondul de ten. Primul pas este sa aplici crema in jurul ochilor. Cand aceasta inca nu a intrat complet in piele, aplica cu o pensula mica, plata, fondul de ten si amesteca-le. Apoi aplica machiajul si pe restul fetei si uniformizeaza-l.

5. Pudra translucenta

Ne dorim un look radiant, mai ales in zilele in care simtim exact opusul, iar pentru a ajunge la acest rezultat exista o tehnica foarte simpla care permite fondului de ten si pudrei sa fuzioneze cu tenul tau. Dimineata, acest truc poate fi aplicat in zonele cu probleme, adica sub ochi. Dupa ce ai aplicat crema si fondul de ten, aplica o pudra translucenta sub ochi, asteapta cinci minute (timp in care poti continua cu restul machiajului), apoi indeparteaza cu o pensula orice este in exces. Aspectul final este unul natural, iar cearcanele vor deveni de domeniul trecutului.

6. Combinatii de produse

Amestecul de iluminator + fond de ten este cel mai vechi truc, dar si cel mai simplu si rapid, pentru a obtine o stralucire naturala. Cel mai potrivit raport este acela de o parte iluminator la doua parti fond de ten, insa te poti juca, variind proportiile, in functie de cat de luminos iti doresti sa fie tenul tau. Daca totusi nu ai dispozitia necesara pentru a face diferite combinatii, atunci aplica iluminatorul pe pometi si pe punctele inalte ale fetei, iar de-abia dupa aceea fondul de ten, pentru un efect mai subtil.

7. Fara liner negru

Inca un truc folosit de make-up artisti: un liner maro, cu o tenta discreta de stralucire, face ochii sa para mai mari, mai larg deschisi, si pe tine, mai treaza. Aplica un astfel de liner pe pleoapa superioara, pe linia genelor, iar apoi intinde-l putin pentru un aspect mai messy. Il poti aplica si pe pleoapa inferioara, insa numai in jumatatea exterioara. Apoi, pe pleoapa inferioara, aplica un creion dermatograf nude sau alb. Asa vei parea odihnita si fresh. Onduleaza-ti genele si aplica mascara pentru a completa look-ul.

8. Adauga culoare

Ultimul truc este despre culoare. Culoarea obrajilor, mai precis, pentru ca un ten palid este primul semn care da de gol lipsa de somn. Mai recomandat ar fi  sa folosesti un blush sub forma de crema, si sa il aplici pe pometi cu ajutorul degetelor, deoarece caldura mainilor va conferi un aspect mult mai natural si stralucitor. De asemenea, poti aplica un pic din aceeasi formula si pe buzele tale hidratate, si look-ul tau radiant & fresh din aceasta dimineata este gata.

sfaturi pentru feteKde žijí příběhy. Začni objevovat