9 secrete pentru buze irezistibile

659 15 0
                                    

Poti avea buze mai mari fara sa apelezi la procedee chirurgicale foarte costisitoare.
Daca vrei buze mai pline aproape instantaneu, atunci bazeaza-te pe trucurile propuse de mine :

1. Contureaza-le cu creion

Pentru buze mai mari, foloseste un creion contur intr-o nuanta complementara rujului tau. Ai mare atentie sa nu depasesti linia buzelor fiindca vei obtine un look neingrijita. Aplica creionul pe intreaga suprafata a buzelor pentru ca rujul sa reziste mai mult. Tine minte sa iti ascuti creionul dupa fiecare utilizare fiindca asa iti vei putea contura buzele cu o linie bine definita.

2. Ai grija la culoarea rujului

Evita nuantele inchise de ruj pentru ca acestea iti subtiaza buzele si le fac sa para mai mici. In schimb, alege rujuri in culori calde precum rosu, portocaliu, diverse nuante de roz sau nude. Poti aplica si doua nuante complementare deodata: incepe cu aplicarea nuantei mai deschise in mijlocul buzelor, apoi aplica nunata mai inchisa pe margini. Amesteca putin culorile cu o pensula si esti gata de iesit in oras!

3. Atentie la modul de aplicare

Daca nu ti-ai cumparat inca o pensula pentru ruj, ar fi cazul sa iti iei una. Pentru un rezultat neted si fara defecte, aplica rujul cu o pensula. Astfel vei acoperi buzele in intregime, iar culoarea va ajunge si in cute. Dupa primul strat de ruj, lipeste-ti buzele de un servetel, apoi mai aplica un strat pentru o culoare intensa si de durata.

4. Luciul de buze confera volum

Fie ca folosesti un luciu de buze simplu sau cu efect de marire, ambele dau acelasi rezultat: buze stralucitoare si voluminoase. Luciul de buze special pentru volum contine ingrediente care actioneaza instant asupra buzelor, stimuland circulatia la nivelul lor. Daca nu iti place luciul de buze fara culoare, poti folosi unul intens colorat in nuanta ta preferata de ruj – efectul de marire va fi acelasi.

5. Nu uita de exfoliere

La fel ca restul corpului tau si buzele trebuie exfoliate pentru a-si pastra catifelarea si pentru a nu se usca excesiv. Pentru inceput, poti lua o periuta de dinti cu perii moi si sa iti masezi buzele cu ea pana cand acestea devin fine. O alta metoda de exfoliere este cea cu miere si scortisoara, care activeaza circulatia la nivelul buzelor, iar astfel ele vor capata mai mult volum.

6. Hidratarea este esentiala

Poti sa folosesti rujul in fiecare zi de munca, dar in weekend ia o pauza si foloseste numai balsam de buze. Majoritatea rujurilor usuca buzele, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca aceastea raman catifelate. Poti folosi si vaselina, fiindca aceasta hidrateaza foarte bine, dar ofera si volum buzelor.

7. Foloseste si alte produse de machiaj pe buze

Corectorul si iluminatorul pot fi folosite si in alte scopuri decat cele scrise pe ambalaj. Spre exemplu, iluminatorul poate fi aplicat chiar deasupra buzelor pentru a crea iluzia unor buze mai mari. Ai grija sa intinzi foarte bine produsul, pentru a obtine un efect natural. Inainte de a aplica orice produs pe buze, acopera-le cu un strat fin de corector pentru a crea o baza pe care sa adere rujul.

8. Trucul creionului de sprancene

Poti crea iluzia unor buze mai pline si cu ajutorul unui creion de sprancene. Tot ce trebuie sa faci este sa trasezi o dunga foarte discreta, ca o umbra, fix sub marginea buzei de jos, in centru. Nu uita sa intinzi putin dunga cu o pensula, ca sa arate mai natural.

9. Nude all the way

Un ruj nude mat sau stralucitor garanteaza iluzia unor buze mari. In plus, cumpara-ti si un creion nude cu care sa te dai pe intreaga suprafata a buzelor pentru a le uniformiza, inaite de a aplica rujul. Asa vei avea o baza pentru orice culoare pe care vrei sa o aplici.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now