Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

469 6 0
                                    

Toate avem nevoie sa aplicam cateva trucuri de machiaj, care sa ne transforme ca prin minune ochii si sa le ofere profunzime! 

Eyeliner nude

Acesta este unul dintre cele mai vechi trucuri de machiaj! Tot ce trebuie sa faci pentru a avea un look mai fresh este sa trasezi o linie la baza pleoapei inferioare cu ajutorul unui creion dermatograf nude. Apoi, incearca sa uniformizezi! Acest truc va crea impresia de ochi mai mari!

Contur!

Se vorbeste din ce in ce mai des despre conturarea fetei, de ce sa nu vorbim si despre conturul ochilor? Pentru a crea iluzia unor ochi mai mari, foloseste un fard de pleoape mat si acopera-ti cu acesta partea de deasupra cutei pleoapei. Acest pas va oferi mai multa definire ochilor!

Nuantele potrivite!
Renunta (macar pentru o perioada) la creionul dermatograf de culoare neagra. Desi acesta ar putea sa ne placa si sa fie un pas de neratat in rutina de infrumusetare, de fapt, acest produs creeaza iluzia de ochi mai mici. Incearca sa te indrepti catre nuante mai calde, de maro, de exemplu. De asemenea, nu trece cu vederea optiunile de navy sau negru-pruna. De fiecare data cand iluminezi o parte a fetei, aceasta va iesi in evidenta!

Pe centru!

Desi ar putea sa ti se para ciudat, urmatorul truc va oferi profunzime privirii tale. Din plin! Foloseste un dermatograf de culoare maro, doar in centrul pleoapei inferioare. Iti va deschide ochii!

O altfel de pensula!

Renunta la traditionala perie de mascara si foloseste in schimb o pensula Fan. Aplica produsul pe gene, utilizand miscari de zig – zag pentru o definire mai buna. De la radacini spre varfuri! Ochii tai vor parea, cu siguranta, mai mari!

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now