Greșeli de machiaj și soluții ingenioase pentru acestea

309 6 0
                                    

Pana si un guru in materie de beauty se intalneste uneori cu situatii neprevazute. Dar cum acestea par sa se intample mereu in cel mai prost moment, m-am gandit ca este esential sa gasesc cele mai eficiente solutii. Iata care sunt cele mai frecvente greseli de machiaj si solutii ingenioase pentru acestea!

Prea mult blush

Ai putea crede ca singura solutie este sa te demachiezi si sa o iei de la capat. De fapt, poti corecta aceasta greseala printr-o simpla aplicare a unei pudre translucide, care va neutraliza intensitatea culorii fardului de obraz.

Parfum in exces!

Daca tamponezi alcool direct pe piele, acesta va evapora aroma parfumului instantaneu. Apoi, incearca o aplicare mai controlata a parfumului preferat si esti gata de plecare!

Cand strici forma sprancenelor

Partea proasta este ca va trebui sa iti antrenezi rabdarea pana ce firele vor creste la loc. Insa, exista si o veste buna! Ai posibilitatea sa folosesti produse ce imita impecabil textura firelor de par, facand ca sprancenele tale sa arate extraordinar si foarte natural, chiar si cand situatia nu este tocmai roz!

Cand aplici prea multa pudra

Ca si in cazul blush-ului, singura solutie poate parea a fi indepartarea stratului existent de machiaj, urmata de aplicarea unuia nou. Insa un secret de rezolvare rapida a acestei probleme este sa folosesti un strat delicat de apa termala ce va reduce aspectul incarcat pe care tenul tau il are din cauza excesului de pudra.

Cand ai genele foarte incarcate

In acest caz, ideal este sa ai la indemana o periuta curata de mascara. Foloseste-o ca si cum te-ai da in mod normal cu rimel si astfel vei reusi sa reduci supraincarcarea sau incalcirea lor.

Cand vopseaua de par pateaza pielea

Cea mai eficienta rezolvare in acest caz este pasta de dinti. Pentru a continua in tematica igienei orale, poti folosi o periuta de dinti pentru o curatare mai rapida.

Cand autobronzantul este utilizat in exces

Pentru a inlatura culoarea nedorita, inmoaie-ti pielea intr-o baie infuzata cu praf de copt si zeama de lamaie, iar apoi foloseste-te de acest mix si pentru a crea un scrub pentru petele incapatanate.

Cand iti strici manichiura

Daca oja ta e cu adevarat ciobita, vei avea nevoie de o oja de aceeasi culoare pentru a repara greseala. Daca greseala este insa minora, te poti folosi doar de dizolvant. Adauga o mica picatura pe suprafata unghiei si apoi uniformizeaza culoarea, intinzand-o si peste zona problematica. Pentru o finisare mai puternica adauga la sfarsit un strat de lac de unghii.

Cand iti incarci parul in exces

Dry shampoo!!! Samponul uscat nu te ajuta doar atunci cand nu reusesti sa-ti speli intr-o zi podoaba capilara, ci si cand o incarci cu nenumarate produse de styling.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now