"6 adevăruri despre frumusetea ta pe care le descoperi ca adult"

1.3K 26 0
                                    

Key Hey sper sa va placa acest capitol .

Mie una îmi pare foarte interesant...deci ce ar fii sa aruncați și voi o privire la acest capitol .

Atunci cand depasesti pragul de 30 de ani, vei observa ca multe lucruri pe care le credeai benefice pentru frumusetea ta sunt, de fapt, daunatoare, iar anumite pareri erau complet eronate.

Iata cateva adevaruri despre frumusete pe care le vei descoperi ca adult:

1. Trebuie sa aplici mereu produse cu protectie solara si sa limitezi timpul petrecut la plaja

Cand esti adolescent, fiecare vacanta la malul marii nu inseamna decat distractie si ore lungi petrecute pe plaja. Probabil, nici nu ai vrut sa auzi de produsele cu protectie solara, convinsa fiind ca nu fac altceva decat sa te impiedice sa obtii bronzul mult visat. Ei bine, vei regreta acum acel bronz. El a disparut o data cu trecerea timpului, insa actiunea razelor solare a dus la aparitia prematura a ridurilor si a petelor pigmentare. Produsele cu protectie solara ajuta ca tenul tau sa arate tanar si frumos pentru o mai lunga perioada de timp si, de asemenea, te protejeaza de cancerul de piele.

2.Accentueaza-ti cele mai bune trasaturi

Cand esti adolescenta inca incerci sa iti dai seama ce tip de machiaj si ce coafura ti se potrivesc si experimentezi cat mai mult. Chiar este recomandat sa incerci tot ceea ce iti doresti si poti continua sa procedezi la fel chiar si atunci cand depasesti 30 de ani. Insa, ar fi bine sa iti dai seama ce tip de machiaj ti se potriveste si care sunt trasaturile pe care trebuie sa pui accent. De obicei, este vorba de ochi sau buze, insa ar putea fi si pometii sau sprancenele.

3.Demachiaza-te in fiecare seara inainte de a merge la culcare

Iata o alta greseala pe care aproape toate tinerele au facut-o! Serile prelungite in cluburi, orele lungi in care a trebuit sa studiezi pentru examene sau zilele cu program prelungit de la locul de munca te-au determinat de multe ori sa ignori acest obicei atat de necesar. Nu mai vorbim de cazul in care ai devenit mama inca din adolescenta, iar tot timpul l-ai dedicat cresterii copilului. Oricat de obosita ai fi, trebuie sa faci un mic efort si sa te demachiezi sau macar sa te speli pe fata inainte de a merge la culcare. Vei scapa astfel de toate impuritatile care se acumuleaza pe tenul tau in timpul zilei.

4.Nu trebuie sa te simti vinovata ca ai cumparat un anumit produs cosmetic

Niciodata nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca au cumparat un ruj, un fond de ten sau o crema, indiferent cat de costisitoare este ea. Cu singurata vei folosi acest produs si merita orice efort financiar atat timp cat te face sa te simti mai atractiva sau mai increzatoare in propriile puteri. Nu uita: este foarte important sa te rasfeti din cand in cand.

5.Aplica zilnic lotiuni de corp si creme de fata, indiferent cat esti de obosita

Daca acest obicei nu face parte din rutina ta de frumusete, atunci ar trebui sa iei masuri.Lotiunile de corp iti hidrateaza pielea, ajuta la atenuarea unor probleme estetice precum celulita sau vergeturile, au un parfum seducator si te fac sa te simti seducatoare. Poate cel mai important rol al unei creme de fata este faptul ca te ajuta in lupta cu ridurile. Chiar daca te numeri printre norocoasele la care ridurile apar mult mai tarziu, nu poti niciodata sa ignori beneficiile aplicarii unei creme de fata. Nu dureaza mult, iar efectele se vor observa pe masura ce trec anii.

6.Alimentele sanatoase te fac sa te simti mai bine si sa arati mai bine

O alimentatie adecvata inseamna ca te vei simti bine, vei fi mai sanatoasa si vei arata si mult mai bine. Atunci cand dieta ta contine fructe, legume, lactate slabe in calorii si proteine, tot corpul tau va reflecta aceste lucruri. Pielea si parul tau vor avea o stralucire sanatoasa, iar silueta ta nu va avea de suferit. De asemenea, iti va spori si increderea in propria persoana.

7.Ai o frumusete unica

Da, ai citit bine! Ai o frumusete unica, esti o persoana unica, orice femeie este frumoasa in propriul ei fel. Nu trebuie sa iti pierzi timpul dorind sa ai un look complet diferit, fiind complexata de felul in care arati - trebuie sa inveti sa ai incredere in tine!

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now