10 lucruri care iti vor revoluționa înfrumusețarea

390 7 0
                                    

Rutina de infrumusetare zilnica poate deveni obositoare la un moment dat. Chiar si acelea dintre noi care au zeci de nuante de ruj si respecta toti pasii unui machiaj profesional isi doresc uneori sa scurteze tot acest ritual. Cum ar fi daca tot acest proces ar deveni mai simplu, mai rapid, mai eficient si chiar mai putin costisitor?
Iata cateva trucuri care iti vor face viata mai usoara. Practic iti va revolutiona toata rutina si iti va ramane mult mai mult timp liber pe care il poti folosi asa cum iti doresti.

1. Pulverizeaza pe o discheta de demachiat sau pe un betisor de urechi cateva picaturi din parfumul preferat. Inchide-le apoi intr-o minuscula punga de plastic cu banda de inchidere ermetica. In felul acesta te vei putea reimprospata pe parcursul zilei, ori de cate ori vei simti nevoia.

2. Daca porti parul prins cu agrafe sau daca pur si simplu iti modelezi o bucla rebela cu ajutorul unei agrafe, iti sugeram sa pulverizezi cu generozitate spray fixativ cu un coeficient ridicat de fixare pe agrafe. In acest fel, agrafele iti vor sustine mult mai ferm parul si in plus te asiguri ca nu vor aluneca.

3. Daca ai inceput sa faci curatenie in cutia cu farduri si nu te induri sa le arunci pe cele expirate, iti dau o idee. Zdrobeste fardul de pleope pudra si amesteca-l foarte bine intr-o sticla de lac de unghii incolor. In felul acesta il reciclezi si obtii o nuanta de oja unica, pe care numai tu o vei avea.

4. Gene false?! Nicidecum! Aplica pudra de bebelusi pe gene inainte de a folosi mascara. Plaseaza o discheta de demachiat sub pleopa inferioara inainte pentru a nu-ti strica machiajul. Vei fi impresionata de rezultat!

5. Ce faci atunci cand ai intarziat deja la petrecere, constati ca parul tau nu arata impecabil si nici nu mai ai timp sa il speli? Îți prezint o solutie! Amesteca amidon de porumb, apa si putin alcool intr-un recipient cu pulverizator. Vei obtine astfel un sampon uscat care te va ajuta sa salvezi situatia in doar cateva minute. Pulverizeaza pe par, lasa-l sa actioneze doua minute si apoi perie energic parul pana la indepartarea completa a produsului. Parul tau va capata volum iar tu vei arata ca scoasa din cutie.

6. Iti doresti buze mai pline si mai senzuale dar nu vrei sa apelezi la solutii radicale? Simplu! Adauga in produsul tau preferat de ingrijire a buzelor ulei de menta sau scortisoara. Asta va accelera circulatia sangerului la nivelul buzelor si va dilata vasele de sange, dand mai mult volum buzelor.

7. Foloseste o bricheta sau o lumanare pentru a incalzi clestele pentru gene. Asta le va curba mult mai eficient si privirea ta va fi mai intensa.

8. Daca ti-ai spart pudra sau fardul compact preferat, amesteca-l cu cateva lingurite de alcool pana se omogenizeaza compozitia. Lasa-l peste noapte, cand te vei trezi va fi ca nou.

9. Daca mascara ta a inceput sa se usuce, scufunda tubul in apa fierbinte pentru cateva minute. Astfel ii vei da o noua viata.

10. Pulverizeaza fixativ pe o periuta de dinti si foloseste-o pentru a-ti aranja firele de par rebele. In acest fel, nu iti vei deranja restul buclelor.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now