Anunt

442 10 0
                                    

Key Hey! Sper sa va placa noul capitol, chiar dacă nu este ceva legat de Crăciun având în vedere faptul ca am postat acest capitol pe 25 Decembrie. Sa revenim ...îmi cer scuze ca nu am mai postat de ceva timp, dar știți și voi Cum este în aceasta perioada cu vacanta și sărbătorile..blah! blah! blah!
Daaa, știu ca am repetat cuvântul capitol și postat de mai multe ori, dar nu mai contează .
Acum vreau sa va propun ceva: dacă vreți sa postez și următorul capitol și bineînțeles dacă sunteți dispuși(e)( am pus paranteza pentru a folosi cuvântul la ambele persoane deoarece știu ca mai sunt și unii băieți care citesc aceasta carte ) sa faceți minuni de crăciun as vrea ca la acest capitol( cel cu lentilele de contact) sa am cel puțin 10-15 voturi și 3-5 comentarii .
P.S. După Cum se vede la media este numele lui Skrillex. Cei/cele care asculta dubstep sunt sigura ca îl știu și dacă va spun și celor care nu ascultați acest gen de muzica sigur știți câteva melodii faimoase Cum ar fi bangarang , kyoto, make it bun dem ,first of the year... și cred ca v -am dezvăluit ce gen de muzica ascult pe lângă muzica ușoară și altele. Daaaa, nu ascult manele. Puteți sa mă judecați cei/cele care ascultați acest gen de muzica,dar prefer muzica populara în loc de manele. Va mulțumesc pentru timpul acordat în fata telefonului sau laptop/ calculator citind acest anunț chiar dacă știu ca unii dintre voi nu îl citiți. Și apropo puteți sa mă întrebați chestii care au legatura cu mine și aștept noi propuneri pentru următoarele capitole. Da și o sa va postez răspunsurile la întrebări, dacă vor exista în comentarii sau chiar în anunțuri. Îmi cer scuze pentru repetarea unor cuvinte, dar e greu sa iti găsești cuvintele când ești o fire mai nebuna și Îți plac chestiile ciudate și ești considerata o ciudata. Știu ca nu comunic cu voi și asta nu e bine, dar o sa încerc sa fac asta cât mai des, sa putem comunica mai mult. Va iubesc dragiiiii mei clopozauri si va urez un Craciun fericit chiar daca stiu ca este cam tarziu pentru asta. Key Bye!

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now