"Un look fresh în zilele de vara : tips & tricks"

1.4K 22 0
                                    

Hey, hey ...sper sa va placa acest capitol .

Un look fresh chiar si in zilele toride de vara este posibil! Iata cateva sfaturi pentru un machiaj impecabil.

Desi vremea este mai capricioasa, in ultimele zile, vara este inca aici! Iti spunem cateva trucuri cu ajutorul carora iti poti pastra un look fresh, chiar si la 30 de grade Celsius sau cand esti supusa unui nivel crescut de umiditate! Pentru putina inspiratie, citeste randurile ce urmeaza si vei avea un sfarsit de vara.

Regula de baza a aplicarii machiajului, in zilele calde, este simpla: foloseste primer. Acest produs ofera o baza de machiaj perfecta pentru zilele toride, cand simti ca orice ai pune pe fata se va scurge imediat ce iesi pe usa!

Pe piata exista numeroase optiuni de primere, in functie de buget si de preferinte, insa incearca sa alegi un produs care iti uniformizeaza tenul si reuseste sa fixeze orice alt produs aplicat peste el, fie BB cream, fond de ten, pudra.

Un truc important: inainte de a aplica baza de machiaj, incearca sa elimini excesul de sebum de pe fata cu ajutorul servetelelor matifiante (pe acestea te sfatuim sa le ai in geanta, pe tot parcursul sezonului). Tapoteaza putin primer in zonele ce tind sa devina mai grase, pe parcursul zilei, si abia apoi aplica produsul si pe restul fetei. Iti promit, acest pas va face minuni cu machiajul tau!

De asemenea, cat mai e vara, poti sa renunti la fondul de ten si sa folosesti in schimb o crema pigmentata, precum BB cream sau CC cream - acestea nu incarca tenul si il hidrateaza.Atunci cand alegi produsul, iti sugerez sa optezi pentru unul cu factor de protectie.

Pudra bronzanta este un aliat de incredere in sezonul estival, deoarece face tenul mai frumos, mai relaxat, in timp ce reduce din aspectul lucios al tenului. Ai grija sa nu exagerezi, totusi!

Daca esti o fana declarata a dermatografului negru si a machiajului smoky eyes, te indemn sa faci o mica schimbare cromatica. Renunta la negru si opteaza pentru o paleta de culori nude. Astfel, machiajul tau nu va arata dezastruos daca va migra, din cauza temperaturilor ridicate, si vei afisa un look fresh pentru multe ore.

Nu uita de machiajul si protectia buzelor! Indiferent de alegerea ta, ruj sau gloss, alege o formula cu protectie SPF, impotriva efectelor razelor nocive ale soarelui.

La final, dupa ce ai aplicat machiajul, foloseste un spray cu apa termala ce iti va fixa machiajul, dar te va si improspata, in acelasi timp.

In zilele toride, si scalpul sufera de pe urma temperaturilor ridicate, fiind nevoite sa ne spalam pe cap mai des. Insa, exista un truc minunat care te poate salva, pudra pentru bebelusi sau samponul uscat. Maseaza-ti pielea capului cu acest produs si vei observa ca parul tau se va mentine fresh pentru mai mult timp! Nu abuza!

Si daca tot sunt la capitolul podoaba capilara, in sezonul cald, ai ocazia sa incerci cat mai multe moduri de a te coafa. De la pony tail, impletituri sau cocuri, acum este momentul sa profiti de aceste coafuri ce denota un look fresh, ingrijit si usor de purtat.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now