5 tratamente de frumusete pe care la poți face toamna

634 12 0
                                    

Acum ca soarele nu mai este atat de puternic si vremea rece incepe usor sa se instaleze, este perioada potrivita pentru a incepe anumite tratamente ce nu pot fi facute vara.

Stralucire

Dupa atata apa de mare si raze UV parul tau si-a pierdut din luciu. Iti recomand sa mergi la salon pentru a te rasfata cu un tratament de stralucire si improspatare a culorii. Dupa aplicarea acestei proceduri de frumusete, parul tau va fi stralucitor, matasos si mult mai viu.

Peeling chimic

Un peeling chimic te scapa de imperfectiunile pielii, dar in acelasi timp iti fotosensibilizeaza pielea. Tocmai de aceea este momentul oportun pentru a-ti suna dermatologul si a-ti face o programare pentru un tratament. Nu mai exista pericolul ca soarele prea puternic sa cauzeze consecinte negative dupa aceasta procedura.

Microdermoabraziune

Fie ca este efectuata la salon sau la dermatolog, microdermoabraziunea va indeparta celulele moarte si pielea uscata din timpul verii. Acesta este un dispozitiv cu vacuum si un capat cu particule de diamant care indeparteaza cu grija primul strat de piele si te lasa cu un ten catifelat.

Tratament cu parafina

Daca te lupti cu problema calcaielor uscate si crapate, cu siguranta ai nevoie de un tratament cu parafina. Si poti opta pentru un tratament si pentru maini ca sa fii sigura ca esti pregatita pentru noul sezon!

Epilarea cu IPL

Vara ne expunem pielea la soare, dar acum ca am inceput sa ne mai ascundem de raze, este vremea perfecta pentru a incepe epilarea definitiva cu IPL si de a scapa de parul nedorit.

sfaturi pentru feteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum