Iată Cum obții un par fabulos!

741 15 0
                                    

Majoritatea dintre noi ne preocupam de sanatatea si stralucirea parului nostru si suntem mai mereu in cautare de noi trucuri pentru a le mentine. Ei bine, iti prezint  cateva idei inedite pentru a obtine un par fabulos!
Pentru a obtine o podoaba capilara cu adevarat sanatoasa si plina de stralucire, nu trebuie sa apelezi la tratamente sau produse costisitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti cu inteligenta anumite produse chiar din propria camara si sa aplici cateva trucuri usoare. Iti garantez  ca vei fi uimita de rezultate!

Ai putea fi uimita de urmatorul sfat, insa incearca sa renunti la samponare, macar pentru o perioada de timp. Foloseste in schimb doar balsam. Acesta are aproape aceleasi proprietati ca si samponul, insa nu produce la fel de multa spuma. De asemenea, ofera o pauza foehnului tau si lasa-ti parul sa se usuce, pur si simplu. Stiu, nu ai suficienta rabdare si uneori nici timp, dar merita, te asigur!

Daca ai observat ca te-ai pricopsit cu niste minunate suvite de "baby-hair", care-ti ruineaza in totalitate incercarea de a-ti prinde parul in coada, urmeaza urmatorul sfat! Aplica putin fixativ pe o pensula de machiaj si perie incet firele de par astfel incat acestea sa urmeze firele de par prins in coada. In schimbul pensulei, poti folosi si o periuta de dinti.

Te-ai obisnuit sa folosesti numeroase produse in timpul coafatului? Atunci ar fi bine sa introduci in rutina si uleiul de cocos. Acesta iti poate fi de mare ajutor in incercarea de a trata varfurile deteriorate. Aplica putin ulei doar pe varfuri si asteapta 10 minute, pentru ca acesta sa-si faca efectul. Nu vei regreta!

In cazul in care nu ai ulei de cocos la indemana, foloseste...maioneza. Da, ai citit bine. Aplicata pe varfurile de par aceasta le va proteja de efectele nocive ale samponarii si va preveni despicarea acestora. Incearca acest truc inainte de a intra la dus.

Berea nu poate fi doar consumata, aceasta iti poate fi de folos daca o aplici pe par, pe post de balsam! Componentele acestei bauturi, precum Vitamina B si nutrientii obtinuti in timpul procesului de fermentare, vor oferi volum din plin podoabei tale capilare.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now