"De ce trebuie sa folosești ananas în rutina ta zilnica".

1.7K 34 0
                                    

Key Hey , m-am gândit ca poate o sa va ajut aceste mici sfaturi despre Cum puteți folosi ananasul.

Ananasul este fructul favorit al multor persoane si este perfect pentru vara. Este delicios, revigorant si miroase atat de bine!

Este fabulos si pentru rutina ta de frumusete si poate fi folosit in atat de multe feluri:

1. Ananasul iti va imbunatati folicula parului

Nu trebuie sa te mai ingrijorezi in legatura cu caderea parului, daca incluzi ananasul in dieta ta. Mananca-l in mod regulat, iar folicula parului tau va deveni mai puternica.Vitamina C si antioxidantii din ananas sunt foarte benefici pentru parul tau - va deveni mult mai elastic, va intari firul de par si va reduce caderea acestuia.

2. Elimina ridurile fine

Cea mai buna metoda prin care poti elimina ridurile fine, alunitele si negii, este sa aplici suc de ananas direct pe pielea ta. Vitamina C din ananas face ca acesta sa fie perfect si pentru pielea sensibila.

3. Ananasul este un exfoliant natural excelent

Ananasul pisat este unul dintre cel mai eficiente exfoliante naturale pentru pielea ta. Pentru ca detine proprietati regeneratoare, poate inlatura celulele moarte si iti poate imbunatati circulatia sangelui. Foloseste-l si pentru calcaiele crapate si vei observa cum pielea ta isi revine imediat!

4. Vrei ca tenul tau sa arate fresh?

Masca de fata cu ananas va diminua efectele imbatranirii si iti va reimprospata tenul, datorita antioxidantilor si acizilor alfa hidroxilici.

5. Ananasul iti va oferi buze catifelate

Foloseste o bucatica de ananas pentru a-ti exfolia buzele. Dar, ai grija, acidul pe care il contine poate sa nu fie potrivit pentru tine. Pentru unele persoane, poate fi destul de deranjant. Clateste-te dupa 5 minute pentru a evita orice fel de disconfort!

6. Iti pastreaza gingiile si dintii sanatosi

Datorita Vitaminei C pe care ananasul o contine, acesta este foarte benefic pentru sanatatea dintilor si a gingiilor tale. Este nevoie sa mananci doar cateva felii de ananas, pentru ca acesta sa isi faca efectul. Dintii tai vor arata mult mai albi!

7. Ar putea fi tratamentul natural anti-acnee pe care il cautai

Sucul de ananas elimina foarte rapid si eficient acneea. Enzimele bromelaina joaca un rol foarte important! Acestea desfunda porii si dizolva punctele negre. De asemenea, acidul ascorbic va ajuta si la atenuarea cicatricilor.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now