"6 locuri neașteptate unde ar trebui sa aplici parfum"

820 21 0
                                    

In unele culturi, precum in cea japoneza, parfumul trebuie sa fie sesizat doar atunci cand patrunzi in spatiul intim al unei persoane, pe cand in cele orientale, trebuie sa-ti porti esenta precum o mantie invizibila care te invaluie in senzualitate. Iar toate ne dorim o aroma discrete, dar care persista toata ziua. Iata 6 locuri neasteptate unde ar trebui sa te parfumezi!

❄❄❄❄❄❄1. Pe par❄❄❄❄❄

Poate iti vine greu sa crezi, insa pe parul tau parfumul persista mai mult timp decat pe piele. Dar, in acelasi timp, alcoolul din parfum iti poate usca (a se citi degrada) parul. Deci cea mai sigura si eficienta solutie este sa iti pulverizezi din belsug peria de par. Astfel aroma se va dispune cu delicatete pe pletele tale!

❄❄❄2. In spatele urechilor❄❄

Precum incheieturile mainilor, zonele din spatele urechilor sunt considerate zone de puls, unde venele sunt apropiate de piele, generand astfel mai multa caldura si amplificand intensitatea parfumului. Ai grija, daca ai obiceiul de a te parfuma pe gat (invatata din reclamele parfumurilor), insa nu este recomandabila deoarece pielea din aceasta zona se usuca foarte usor, iar integritatea bijuteriilor tale poate fi compromisa de alcoolul din compozitia esentei.

❄❄❄❄❄3. Pe spate❄❄❄❄

Este o granita foarte fina intre un parfum irezistibil si unul invaziv. Mai mult, acelasi produs poate juca ambele roluri, in functie de cantitatea in care este folosit si de locul pe care e pulverizat. Un mod discret si elegant de a difuza o aroma incantatoare este sa iti pulverizezi parfumul pe spate, de la ceafa in jos.

4. La incheietura antebratului

Desi incheietura mainii este mult mai populara cand vine vorba de aplicarea unui parfum, afla ca mireasma rezista mult mai bine pe incheietura antebratului, in special daca ai folosit o lotiune de corp inainte de inmiresmare... Pentru ca, sa nu uitam, pe maini ne spalam de nenumarate ori pe zi!

❄❄5. In spatele genunchilor

Se stie de la fizica, caldura calatoreste de jos in sus. Deci daca aplici parfumul in partea inferioara a corpului, vei emana o aroma sublima, in mod treptat, pe tot parcursul zilei. Iar perimetrul din spatele genunchilor e ideal in acest scop, in special deoarece acolo e tot o zona de
puls

❄❄❄❄❄6. In buric❄ ❄❄❄


Actrita Liv Tyler a povestit ca isi aplica parfumul pe degete, apoi la incheieturi si in buric - un truc invatat de la tatal ei. Probabil e un mod foarte intim de a pastra mireasma aproape de tine!

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now