."Trucuri pentru frumusețea ta și pentru a te simții extraordinar" .

1.2K 31 0
                                    

Tine cont de urmatoarele sfaturi de frumusete pentru a arata bine si a te simti si mai bine.

1. Ai grija ce mananci, pentru a arata uluitor

Chiar vrei sa mananci prajitura aceea? Daca da, trebuie sa te confrunti cu efecte imediate cum ar fi acumularea kilogramelor in plus, chiar si aparitia cearcanelor, iar pe termen lung cu un par casant si unghii fragile.Incearca sa consumi fructe bogate in antioxidanti, cum ar fi afinele, si peste, de doua ori pe saptamana.

2. Combate descuamarea pielii

Mediile uscate si schimbarile bruste de temperatura iti pot afecta pielea. In loc sa „abuzezi" de lotiunea ta normala de corp,foloseste o lotiune profund hidratanta pe timpul zilei si pentru una cu ingrediente ocluzive peste noapte.

3. Estompeaza liniile fine si ridurile

Incruntarea cauzeaza aparitia ridurilor.Relaxeaza-ti muschii faciali prin masaj, pentru a evita acest lucru. Maseaza-ti fata cu crema, din centrul fruntii spre tample, dinspre barbie spre pometi si obrajii cu miscari circulare, ascendente.

4. Obtine un par mai stralucitor si mai matasos

Periatul si aranjarea parului in exces, precum si expunerea excesiva la caldura si colorarea periodica pot deteriora parul. Remediaza acest lucru amestecand balsam de par cu un pahar mic de vodka si cateva picaturi din uleiul esential preferat. Aplica amestecul pe parul uscat, asteapta 20 de minute si clateste. Alcoolul micsoreaza ph-ul parului, ajuta la inchiderea cuticulei parului iar uleiurile ofera stralucire.

5. Imbunatateste calitatea somnului tau de frumusete

Ochii umflati si cearcanele sunt rezultatele unei nopti nedormite. Pentru un somn profund si odihnitor, stai cu picioarele sprijinite de-a lungul peretelui, in sus, in forma literei L timp de 5 minute inainte sa adormi. Aceasta pozitie, cunoscuta in yoga drept viparita karani, inverseaza cursul sangelui din corp si te relaxeaza. Sau poti apela la urmatorul truc simplu: fa un dus fierbinte, timp de 5 minute.

6. Nu rata „vizitele" la sala de fitness

Exercitiile fizice nu sunt bune numai pentru talia ta, ci iti fac, de asemenea, si pielea sa straluceasca. Daca nu ai timp zilnic sa mergi la sala de fitness, incearca sa faci exercitii timp de 20 de minute acasa, in fiecare seara. Rezultatul: un corp tonifiat si o piele stralucitoare.

7. Acorda atentie respiratiei pentru a imbunatati aspectul pielii

Data viitoare cand te grabesti pentru a ajunge undeva, acorda atentie ritmului in care respiri. De obicei, in momente de stres, respiram scurt si rapid, ceea ce reduce cantitatea oxigenului din sange, iar pielea noastra va capata un aspect tern. Incearca sa inspiri profund, timp de 5 secunde si sa expiri in alte 5 secunde, pentru a-ti reoxigena sangele

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now