"Măști cu iaurt pentru orice tip de ten"

697 11 0
                                    

Cu siguranta, ai acest ingredient in frigider. Ei bine, trebuie sa afli ca iaurtul nu este doar o gustare delicioasa si plina de beneficii, acesta este si un adevarat aliat al ritualului de ingrijire.

Pentru ca suntem toate diferite si avem o structura a pielii diferita, iti propun cateva masti cu iaurt, care iti vor face tenul fericit! Adică toate fetele își doresc un ten minunat .

❄Daca ai pielea uscata:
❄Adauga avocado si ulei de masline

Acizii grasi din aceasta combinatie puternica iti vor ajuta pielea sa retina apa, pentru ca tenul tau sa fie hidratat.
Ia o jumatate de pulpa de avocado si piseaz-o pana devine o pasta. Amesteca cu iaurtul, apoi adauga o lingura de ulei de masline si amesteca pana se omogenizeaza. Aplica pe fata si asteapta 15 minute, pana cand amestecul is face efectul si hidrateaza din plin straturile epidermei. La final, clateste cu apa calda.

❄Daca ai pielea problematica, acneica:
❄Adauga banana si curcuma

Fructul bogat in potasiu va incetini dezvoltarea bacteriilor care cauzeaza acnee, iar condimentul va stopa producerea in exces a uleiului.
Piseaza o jumatate de banana, pana se formeaza o pasta omogena, amesteca cu iaurt si apoi adauga o lingura de pudra de curcuma. Aplica masca pe fata pentru cel putin 10 minute, pentru ca aceasta sa iti curate porii. Clateste cu apa la temperatura camerei.

❄Daca ai pielea terna:
❄Adauga lamaie, miere si scortisoara

Aceast amestec va inlatura celulele moarte si va inviora circulatia sangelui pentru un efect de invigorare instantaneu.
Combina cate o lingura de suc proaspat de lamaie si miere cu iaurt. Adauga un pic de scortisoara si amesteca. Aplica pe fata, evitand zona ochilor, si inlatura dupa 15 minute cu ajutorul unui prosop umed. Simti mici intepaturi pe fata? Este o senzatie absolut normala, oferita de adaosul de scortisoara care iti pune in miscare sangele.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now