7 moduri în care citricele te fac mai frumoasa

382 5 0
                                    

Daca viitoare cand cumperi citrice, ia cateva in plus si include-le in rutina ta zilnica de frumusete. Pot fi folosite in atat de multe moduri si nici nu costa atat de mult!
O sa adori ce pot face citricele pentru frumusetea ta, iar daca nu vrei sa cumperi mai multe fructe, cauta produse de infrumusetare care contin citrice, pentru aceleasi beneficii!

1. Aroma

Iubesc felul in care miros citricele! Acest lucru le transforma intr-o optiune minunata pentru un parfum diferit, pe care nu il gasesti pe rafturile magazinelor. Grapefruit-ul, datorita mirosului fresh pe care il are, este minunat pentru cremele de corp. Nu recomand sa folosesti fresh de citrice direct pe piele – va ustura! Dar, daca iubesti aroma lor, cauta un parfum sau un spray de corp revigorant cu aroma de citrice!

2. Iti albesc dintii

Citricele sunt un inalbitor natural al dintilor. Daca mananci un pic din marginea unei lamai sau a unei portocale, iti vei curata natural dintii si ii va albi. Este important sa stii ca acidul din citrice iti poate afecta smaltul dintilor, deci nu vrei sa faci asta tot timpul. O data pe saptamana, alaturi de celelalte moduri in care iti ingrijesti dintii, este mai mult decat suficient.

3. Exfoliere

Stii ca ar trebui sa iti exfoliezi pielea intr-un mod regulat. Se pare ca expertii in ingrijirea pielii recomanda coaja de portocala uscata pentru acest lucru. O poti gasi la magazinele naturiste, dar o poti face si singura – usuca si piseaza coaja de portocala dupa ce ai mancat continutul. Acest exfoliant nu este recomandat pentru pielea sensibila a fetei, dar este minunat pentru pielea de pe corp!

4. Masca de fata

Popularitatea mastilor pentru fata pe care le poti face acasa creste din ce in ce mai mult. Exista foarte multe ingrediente pe care le poti folosi, care probabil sunt deja in bucataria ta. Mastile de fata cu citrice sunt perfecte pentru iluminarea tenului. Incearca sa combini coaja de portocala cu iaurt si miere si las-o cateva minunte inainte sa te speli pe fata. Va face minuni pentru tenul tau!

5. Trateaza punctele negre

Toate am avut cateva puncte negre pana acum, nu-i asa? Se pare ca expertii sugereaza folosirea lamailor pentru a scapa de ele. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici suc proaspat de lamaie pe fata, iar apoi sa te clatesti bine. Nu trebuie sa faci acest lucru prea des, pentru ca iti poate usca pielea. O data sau de doua ori pe saptamana este tot ce ai nevoie!

6. Inalbitor al pielii

Ai observat vreodata ca genunchii sau coatele tale au o culoare mai inchisa fata de restul corpului tau? Lamaile au proprietati de albire, care te pot ajuta sa echilibrezi balansezi culorile putin mai bine. Taie o lamaie pe jumatate si freca-te in jurul coatelor si genunchilor. Vei observa imediat diferenta!

7. Unghii mai puternice

Daca porti manichiura cu gel, probabil ai observat ca unghiile tale naturale nu mai arata atat de bine. Din fericire, putin suc de lamaie te poate ajuta. Amesteca-l cu ulei de masline si tine, pentru cateva minute, unghiile in aceasta combinatie. Va ajuta la hidratarea si intarirea lor!

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now