Lucruri pe care trebuie sa le faci atunci când ai gene frumoase.

334 5 0
                                    

Genele nu sunt, cu siguranta, create la fel pentru toata lumea! In timp ce unele femei au avut noroc sa fie inzestrate cu gene lungi si dese, celelalte au ramas cu niste presupuse gene, scurte si rare. Dar se pare ca genetica nu este singura care joaca un rol in obtinerea unor gene fabuloase - conteaza foarte mult si anumite lucruri pe care le faci (sau nu le faci).


Daca nu esti foarte multumita de setul tau actual de gene, nu iti pierde speranta, pentru ca poti invata din practicile femeilor cu gene minunate, si il poti imbunatati. Pentru a obtine mai multe informatii despre cum sa ai grija de genele tale, citeste mai jos! Femeile cu gene extraordinare...

...nu isi freaca ochii si nu isi smulg genele.
Daca faci asta in mod frecvent, ar trebui sa te opresti. Atunci cand te demachiezi, asigura-te ca faci miscari cat mai blande, astfel incat sa nu freci foarte rau si sa nu smulgi nimic. Acesta este ultimul lucru pe care ti l-ai dori!

...nu dorm niciodata cu mascara pe gene.
A dormi machiata este interzis. Regula numarul unu, in special pentru gene, este sa iti indepartezi machiajul cu un demachiant care curata foarte bine, dar este bland in acelasi timp. Nu lasa mascara pe gene peste noapte, pentru ca ele trebuie sa respire.

...indeparteaza cu grija genele false.
Ai grija cand iti scoti genele false. Este foarte usor sa tragi cu un pic mai multa putere si sa le rupi si pe cele naturale.

...folosesc corect ondulatorul de gene.
Un alt sfat care te poate ajuta este sa folosesti intotdeauna ondulatorul de gene inainte de rimel. Daca il folosesti dupa aceea, genele rimelate se vor lipi de instrument si se poate crea o situatie care sa le afecteze. Trebuie sa ai miscari usoare atunci cand le ondulezi. Cateva apasari blande le vor da o forma frumoasa, fara sa le rupa sau sa le indoaie.

...folosesc un balsam de gene.
Pentru gene mai dese si mai sanatoase, expertii recomanda un balsam special. In cazul in care preferi ceva mai natural, uleiul de ricin este o optiune foarte buna.

...folosesc liner.
Daca vrei mai mult volum dar fara sa folosesti gene false, aplica pe pleoapa superioara un liner negru. Acesta adauga instant mai multa definire si creeaza impresia de gene mai dese.

...isi inlocuiesc des rimelul.
Un lucru foarte important pe care femeile cu gene frumoase nu il fac niciodata? Nu folosesc mascara expirata. Aceasta trebuie inlocuita la cel mult 6 luni pentru a evita aplicarea unui produs uscat, contaminat sau expirat. Conteaza foarte mult si tehnica aplicarii: incepe intotdeauna de la radacina firelor de par, iar aplicatorul trebuie miscat un pic pentru a crea mai mult volum. Lasa primul strat sa se usuce complet inainte sa il aplici pe cel de-al doilea.

...nu folosesc mascara rezistenta la apa.
Rimelul rezistent la apa nu este recomandat deoarece contine ingrediente dure, nu foarte bune pentru gene, care il fac sa nu fie atat de usor de indepartat. Daca trebuie neaparat sa folosesti asa ceva, este mai bine sa aplici inainte un strat de balsam pentru gene.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now