Ce trebuie sa faci pentru a avea un par minunat dimineața.

334 6 0
                                    

Unul dintre cele mai demoralizatoare lucruri dimineata este sa te trezesti cu parul intr-o stare deplorabila, in ciuda faptului ca seara arata minunat.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa previi acest lucru:

1. Invata ce este bine pentru parul tau

Parul tau este unic, ca si tine. Pentru a avea un par minunat dimineata, este esential sa inveti ce produse ii sunt benefice si care este momentul optim al zilei pentru a-l spala.

2. Dormi pe o fata de perna din satin

Daca dormi pe o fata de perna din satin sau matase vei diminua riscul de a te trezi cu parul ravasit dimineata. De asemenea, acest lucru poate preveni aparitia ridurilor.

3. Impleteste-ti parul inainte de culcare

Acest truc a fost folosit si de mamele si de bunicile noastre si este un mod perfect pentru a te trezi cu niste bucle lejere minunate. Poti controla cat de lejere vor fi buclele tale in functie de cat de strans impletesti parul.

4. Profita de parul spalat cu o zi inainte

Acest tip de par poate fi modelat cel mai bine deoarece cantitatea mica de ulei il face mult mai maleabil.

5. Nu dormi cu parul strans in coc

Acesta este unul dintre cele mai neinspirate lucruri pe care l-ai putea face. Dormitul cu parul prins in coc iti va da mari batai de cap dimineata urmatoare – parul va avea o structura ciudata si iti va fi foarte greu sa ii dai o alta forma.

6. Rasfata-ti parul cu un tratament in timpul noptii

Noaptea este momentul perfect pentru a face un astfel de tratament hidratant.

7. Pune-ti parul pe bigudiuri late inainte de culcare

Daca faci acest lucru si aplici si putin fixativ, pana dimineata vei avea niste bucle lejere, pe care le poti retusa foarte rapid in caz de nevoie.

sfaturi pentru feteOnde histórias criam vida. Descubra agora