H.2

2.8K 139 21
                                    

P.O.V. Sabine

Ik sta gezellig met vriendinnen te praten als ik ineens Esmee hoor roepen. "Heey!" Ik kijk op en begroet haar enthousiast terug. We zijn samen echte hardcore 5sos fans! Ik ship malum, Michael en Calum, en zij muke, Michael en Luke. Weetje dat Michael en Luke elkaar eerst helemaal niet mochten? Maar oke terug maar de tijd op aarde en niet de zevende hemel. "Omg Sabine, een envelop!" Schreeuwt ze in mijn oor. Ik kijk op en grits de envelop uit haar handen. Mijn ogen glijden over de regels.

Hierbij wil ik meedelen dat MALUM girl, met mij MUKE girl. Meegaat naar het concert van 5sos!

Hartverzakking vanwege het spastische dansje dat mijn hart doet.

Wil je zo spoedig mogelijk zeggen als je kan?

Al kon ik niet, dan zorgde ik wel dat ik kon!

Alvast bedankt MUKE girl.

O MIJN FREAKING GOODNESS!!!!! AAAGGHGHGHGHGGHGHGHGHAAAGAGG. Ik begin keihard te gillen, wat verschillende rare blikken op levert but i don't care. "Blij?" Vraagt Esmee. BLIJ? FREAKING BLIJ! Ik knik. "Morge bij mij, dan gaan we." Zegt Esmee. Wat? Waarom heeft ze het zolang geheim gehouden?
"Okeh, is goed." Zeg ik met twijfel in mijn ogen. "Stom he, dat ik het zolang geheim heb gehouden." Zegt ze. Ik knik. Eigenlijk wel ja... Maar dat is typisch Esmee. Ze begint te lachen en al gauw lacht iedereen mee.

Als de bel gaat loop ik snel naar mijn les, nog maar twee uurtjes te gaan. Als eindelijk na eeuwen het stoplicht van stilte en rumoer op rood springt doe ik mijn oortjes in. Ik tik mijn lijst aan, liedjes van 5sos of summer natuurlijk. Ik ben nog steeds super blij dat we naar het concert gaan, als ik straks random begin te gillen ofzo dan is dat gewoon een spastische na dans van mijn hart. Misschien ziet mikey me eindelijk, of Ashton... Calum mag ook, maar ja Luke is natuurlijk ook toppie. Ze zijn gewoon allemaal super cute en weird. Net als ik dus. Ik ben ook knetter gek. Misschien gaan ze wel zwaaien naar ons, of we mogen op het podium komen. Ahhhhhhhh, Jup, een random gil. Een leraar komt boos naar me toe gestampt.

"Mevrouw, waarvoor een hele random gil? Het is rood." Zegt hij. Ik loop rood aan, misschien net zo rood als het stoplicht. Wat moet ik zeggen? "Euhm, tja, ooit gehoord van fandomerites?" Hij kijkt me raar aan. "Dat is een speciale aandoening bij jongens en meiden die hun hart en ziel bij een speciaal persoon hebben gelegd. In mijn geval vier personen. En ik moest aan hun denken, ik ga ze namelijk in het echt zien! Maar daarom was ik aan het fantaseren en moest ik dus even gillen van blijdschap." Zeg ik, mensen grinniken. Hij knikt en loopt weg.

Na een tijdje gaat de bel eindelijk. Ik moet namelijk even naar huis en daar hyperventileren, het staat namelijk zo raar als je dat op school doet. Ik vind het alleen zo stom dat mijn ouders het niet leuk vinden dat ik fan ben van 5sos, ze doen altijd zo raar! Ik moet dus even een smoes verzinnen voor morgen. Ik app Esmee wel of ik daar kan logeren... Ik spring op mijn fiets, met natuurlijk muziek die door mijn oortjes galmt.

"HEY EVERYBODY, WE DON'T HAVE TO LIVE THIS WAYYYYYYYY." Schreeuw/zing ik door het huis. "Van wie is dat liedje?" Vraagt mam. Oops, ik kan niet zeggen van 5sos, kom op Sabien, bedenk wat. "Euhm, all time low ofzo?" Zeg ik. Atl is ook een van mijn favo bands. Ik heb er wel meer maar 5sos staat op 1. "Ik logeer morgen bij Es oke?" Ik hoor gemompel wat ik een ja vind. Ik ren naar boven en pak mijn tas in voor morgen. En natuurlijk prop ik mijn cd's en T-shirts van 5sos er ook in!

Heey mense, dit hoofdstuk heeft xsabientjex lopen type, ik vind het best wel fijn omdat ze het over haarzelf kan type en ik niet grandioze foute kan maken. Jeeh bedankt sabine

Owja mense als je haar nog niet volg doe dat ff ze is echt een super coole vriendin
Dus nog een keer xsabientjex volgen. Alvast bedankt

Grts Esmee (en sabine)

Twins {5sos Fanfictie} √जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें