H.6

2K 139 8
                                    

P.ov Sabine

Luisteren naar een voor concert en wachten op jouw helden duurt eeuwen! Geloof me... "En nu eerst het voorconcert af kijken." Zeur ik, het duurt echt zo lang! Je hoort de hele tijd om je heen gegil en gepraat over de jongens. Zelfs de vieste dingen kom je te horen, wat dat wil je allemaal niet weten! Ik sta een beetje dom te dansen op de liedjes van degene in het voorprogramma. Esmee grinnikt en drukt haar telefoon onder mijn neus. Ik lees een tweet van Michael en begin (zacht) te gillen. Dat is zo cool! Hij bedoeld honderd procent Es! Ik bedoel, er zijn geen andere roodharige en als die der zijn dan.... Tja.

Als ein-de-lijk 5sos opkomt gilt iedereen zijn stembanden kapot. "HALLO ROTTERDAM!" Roept Luke. Fandomerites is echt naar, ik begin namelijk een heel spastisch dansje te doen. Als we na een heel vaag gesprek met 5sos en het publiek de eerste noten van 'Hey everybody' horen beginnen Esmee en ik mee te doen met 'lucht gitaren'. "Zo vaag zeg, dit hebben wij net ook gespeeld." Zegt ze tegen mij, ik knik.

Het is eindelijk pauze, ik pak m'n tas van mijn rug en pak voedsel voor ons. Esmee is druk bezig met haar mobiel. Ik kijk een beetje rond tussen de mensen, tot ik me dood schrik van een gillende en stuiterende Esmee. Ik grits haar telefoon uit haar handen. Ik zie dat ze een follow heeft van Mikey. Ik begin keihard te gillen. Ik hoor Esmee nog iets van 'Omg' mompelen. EEN FOLLOW VAN MICHAEL FUCKING CLIFFORD!!!!

De boys komen het podium weer op, we worden hier doof geschreeuwd ik doe gezellig mee. Michael gaat bij de micro staan. "Oke Rotterdam, ik moet jullie wat vertellen." Zegt hij serieus. Allemaal bezorgde gezichten om ons heen en ik kijk Esmee vragend aan, ze kijkt terug met een blik 'het is vast een grapje ofzo'. "Jullie weten mijn laatste tweets vast nog wel." Zegt hij, veel gegil als antwoord. Calum komt naast Michael staan en pakt de microfoon vast. "We willen even een meisje op het  podium vragen." De spot gaat over de menigte en ik ben nu heel blij voor degene die op het podium mag komen!

De lichten gaan uit en de spot gaat aan..... Op ons. Ik kijk Esmee aan. Ze wordt opgehaald door een beveiliger, ze trekt mij aan m'n arm mee. Shit, wat gebeurd er? Voor ik het weet staan we op het podium. Ik begin keihard te lachen, iedereen, plus de jongens, kijken me raar aan. Ik loop naar de microfoon toe. "GOEIE GRAP BOYS." Zeg ik half lachend. Ik ben zelfs even mijn fandomerites vergeten. "Zie ik eruit of ik een grap maak?" Vraagt Michael serieus. Is dit geen grap? Mijn lach verdwijnt van mijn gezicht en ik kijk hem vragend aan. "Michael en ik hebben onze verloren tweelingzusjes gevonden." Schreeuwt Calum door de microfoon. "Leuk! Maarre wat hebben wij hieraan?" Calum loopt naar me toe. "Jij, jij bent m'n tweeling zus, twee minuten ouder..." Zegt hij met een grijns.

Ik kijk Esmee aan die ook dubbel ligt van het lachen. Ik begin ook, alweer, vet hard te lachen. Micheal en Calum kijken elkaar aan. "Nou het is wel leuk geweest, doei!" Zeg ik terwijl ik naar de trap loop. Als ik bij de trap ben word ik opgepakt door een grote bewaker, ik spartel in het rond. Zo wild dat ik mijn hoofd stoot en flauw val. Ik voel niks meer.

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now