H.51

720 65 0
                                    

P.o.v Esmee

Als ik wakker word open ik gelijk twitter, ik zie gelijk dat #mibinecliffood trending toppic is, een glimlach verschijn op mijn gezicht en ik scrol door de rea's de meeste zijn awh, veel geluk saampjes.' 'Het is je gegund Mikey!' 'Ze ziet er heel erg aardig uit, ik zie dat ze van je houdt' ik grinnik en scrol door, mijn glimlach verdwijnt meteen als er rea's komen zoals 'SABINE IK HOOP DAT JE DOOD VALT EN IN DE HEL BELAND.' 'MICHAEL EN CALUM VERDIENEN BETER, BITCH.' 'Je bent dik en lelijk, val dood.' 'Ey, d'r ligt een paard in Mikeys bed.' 'Dikke koe.' Op die van het paard in Mikeys bed reageer ik, 'ik denk eerder een Unicorn🦄' ik voel gewoel naast me en kijk naar Luke, langaam openen zijn blauwe ogen zich waar ik als een blok voor gevallen ben. 'Ben je zo vroeg wakker om naar Sydney te gaan' owja vergeten. 'Was ik vergeten!' Hij doet zijn arm van me af en ik kruip het bed uit.

'Lukey' vraag ik met mijn meest kinderachtige stem die ik kan krijgen. 'Jaap Sweety?' 'Mag ik jou'n nirvana shirt aan?' Hij knikt en ik ren naar hun kamer, gelukkig slaapt Mickey nog want die word alleen wakker door pokemon's unicorns en pizza! ik open Luke zijn kast en pak twee nirvana shirt's en jeans voor Luke.

'Geef luke zo een knuffel Es' zegt essie blij, ik grinnik en als ik binnen huppel geef ik Luke gelijk een knuffel. 'En waar heb ik dat aan de danken' zegt hij terwijl hij me optilt. 'Gewoon, is het verboden?!' Hij schut zijn hoofd en pakt de kleding aan. 'SHOTGUN DE BADKAMER!!' Gil ik en pak mijn jeans.

Als ik naar de badkamer hoor hoor ik iemand douche, fock dat wod schreeuwen naar die genen. IK MOET OOK NOG IN DE DOUCHE, UNICORNS NOG AAN TOE." Roep ik. "ESMEE CLIFFORD, WAAROM HEB JIJ HET INTERNET VOL GESPAMD MET EEN SLAPENDE MIBINE?!" Roept Sabine hard, ik zegt zacht oeps. "Sorry unicorns, ik heb van jullie gehouden. Maar ik denk dat mijn tijd,over een paar minuten, gekomen is. Let goed op Michael, dat hij niet doordraaft in zijn Pokemon verslaafdheid, en dat er later kleine mibinetjes komen en..." Sabine stopt mijn zin maar ik wou nog zeggen dat Sabine een van hAar kinderen Luke en Esmee moet noemen. "Esmee stop maar weer." Zegt ze lachend. Ik krijg een rood hoofd en ga zitten. Als de deur open gaat komt Sabine eruit gestapt en ik kijk naar naar armen. 'Hoelang geleden' vraag ik. 'Paar dagen geleden' mompelt ze. Ik trek haar in een knuffel en stap later de badkamer in. 'Esmee' 'jah?' 'Ik moet naar een praatdokter' zegt ze zacht. Ik hap naar Adem, ik ik bedoel wij hebben niet zo geden ervaringen met Praatdokters, laat staan dat ik zie niet gelijk uitscheld. Maar echt nooit in mijn facking leven krijg je mij nog naar een praatdokter. 'O fock, zeg niet dat ik straks ook moet!' 'Rustig esmee, bljf jezelf en misschien hoef je niet, en i promise ik zeg niks over jou' ik knik en zet de douche aan.

Na een tijdje douchen word het water ijskoud. 'AAASWHN SABINE HOOD, JE GAAT ERAAN!!' Roep ik terwijl ik de kraan dicht draai. 'Wat is er Es? Ik hoorde je schreeuwen.' Zegt Luke bezorgt. 'Sabine Hood, draaide de kraan op zijn kouds dus nu ril ik helemaal' zeg ik kinderachtig. Snel kleed ik me om en open de deur 'Aahw meid, kom maar hier' ik kruip in Luke's armen en geef hem een vlugge kus.

'Kom we gaan eten, ik ruik Pizza!' ' roept Luke blij. 'Ruik je ok Hawaï' ik grinnik. 'Kom mee naar buiten dan dan ruik je hawaï' ik begin te lachen en luke lacht even later mee, 'gek' mompel ik. 'Klopt geniaal en knap!' Ik pak zijn hand en leur hem mee van de trap. 'PIZZAAA!!' Gil ik ik plof aan tafel en pak Pizza hawaï. 'Had je een fijne douche esmee' zegt Sabine schijnheilig. 'SCHEINHEILIGE UNICORN DAT JE BENT!' Roep ik, ze begint te lachen, haar lach is zo aanstekelijk dat ik mee begin te lachen, maar nog steeds kijk ik boos. Wat ik gok een raar beeld geeft...

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now