H.78

565 56 3
                                    

P.O.V. Sabine
Ik plof zuchtend bij de huilende Esmee neer. We zijn echt een stelletje emo's... "Es?" "Hmm." Zegt ze tussen het snikken door. "Weetje nog? Dat we naar het concert gingen, onze 'droomjongens' ontmoeten." Een glimlach siert haar lippen, zo te zien werkt het. Leuke dingen vertellen dus! Ik ga verder met mijn verhaal. "We hadden allebei nooit verwacht dat we op het podium mochten komen." Zeg ik met een grijns. Esmee begint mee te vertellen. "Ja, we hadden ook nooit gedacht dat je zo lomp was om flauw te vallen." Grinnikt ze. Ik begin te lachen. "Ja, en dat ik dacht dat het een droom was." Ze begint te lachen. "Maar weetje, eigenlijk hadden we onze zorgen in Nederland moeten laten." Zeg ik met een warme glimlach. "Eigenlijk wel..." Zegt ze zacht. "Misschien moeten we terug naar Nederland. Ik denk dat Brian zich heel erg ongerust maakt en boos is, we hebben echt helemaal niks meer van ons laten horen." Zeg ik, en nadat ik het zeg denk ik na. We hebben echt niks laten horen, wat zijn we erg! "Zullen we hem even bellen?" Stelt Esmee voor. Ik knik en pak mijn mobiel. Brian is onze gay bff.

Ik toets het nummer in en gelijk wordt hij opgenomen.
B- Brian w-wij
B: met Brian Heusden.
W: Heey, met Esmee en Sabine.
B: wat dachten jullie? 'Laten we Brian na zoveel tijd weer eens bellen.'
W: sorry! Het is fout dat we niks hadden laten horen, we hebben er spijt van...
B: dan zijn jullie nu te laat, ik ben pissig op jullie.
W: *ik start te huilen* sorry! E-echt... We konden N-niet weg, V-van het management.
B: nee, niet gaan huilen. Je weet dat ik daar niet tegen kan!
W: s-sorry, asjeblieft vergeef ons!
B: ik weet het niet...
W: we leggen je uit wat er allemaal is gebeurt, asjeblieft!
B: oke, wacht ik FaceTime jullie oke!
W: oke! *zeggen we opgelucht*

"Hij gaat ons misschien vergeven! We hebben nog een kans!" Zegt Esmee blij. Ik knik blij en al gelijk krijgen we een FaceTime gesprek binnen. We nemen op en lachen naar de camera, daar staat Brian! "Brian! Ik heb je zo gemist!" Zeg ik terwijl ik tranen uit mijn ogen veeg. Esmee knikt toestemmend en Brian begint te praten. "Wat zijn jullie mooi geworden! Maar goed, wat is er allemaal gebeurd lieverds?" Zegt hij, ik ben nu op dit moment zo blij! Nog blijer dan blij, hij vergeeft ons. Samen met Esmee vertel ik het hele verhaal, we vullen elkaar bij. We vertellen vanaf het concert tot op dit moment, Brian is helemaal aan het huilen en wij ook. "Oke, een paar dingen. Een: awh, jouw broer is so sweet Sabien! Hij geeft echt veel om je! Twee: waarom brak je Ash zijn hart als die asshole van een Michael toch zoent met een ander en zo'n dom smoesje gebruikt? Drie: Luke is een asshole maar wel een schattige asshole. Vier: Annabelle en Luna en die goede stemmen rot op nu. Vijf: ik heb een idee om de boys terug te pakken." Zegt hij, nummer vijf met een gemene grijns. "Oke, we gaan even antwoorden op je vragen!" Zegt Esmee en ik knik. "Een: ja he! Echt 'n sweetie is ie. Twee: dat wist ze toen toch niet... En Michael is niet altijd een asshole... Drie: jup, dat is hij. Vier: ze worden pislink als we dat zeggen. En vijf, vertel op." Zegt Esmee in een adem.

"Het plan is, we gaan die vriendjes van jullie even jaloers maken om te kijken hoeveel ze om je geven." Zegt hij met een grijns. "Ik ga heel erg met jullie flirten en jullie doen gezellig mee, ga dicht bij de ruimte zitten waar de boys nu zijn. Ps, gebruik als smoes, wat deels ook waarheid is, als ze boos worden dat ik jullie gay bff ben." We knikken en staan op. We lopen richting de game hal en lachen luid met Brian, ik zie al een paar gezichten opkijken maar we negeren ze gewoon.

P.O.V. Ashton
We zitten al een halfuur naar een gesprek te luisteren van Esmee en Sabine, ze zijn aan het face-timen met een jongen. Geen idee wie."Hihi, gekkie, jij bent veel liever dan ons." Zegt Sabine giechelend, ik kijk naar Michael die boos in die richting kijkt. "Nee nee, wanneer komen jullie weer naar Nederland?" Zegt een jongens stem. "Zo snel als het kan, we willen je heel graag zien!" Zegt Es met een big smile. Nu is het Luke's beurt om jaloers te kijken. Eigenlijk heeft die jongen van het face-timen wel een sexy stem... Wat?! Och alweer, ik zit al een poos in de knoop met mijn liefdes leven... Ik denk dat ik bi ben eerlijk gezegd. Kan je verliefd worden op een stem? Stop Ashton! Hij is facking hetero. Als je het de jongens verteld dat je bi ben dan willen ze echt niet meer met je samenwerken... Na de zoveelste slijmerige opmerkingen van de meiden vind Luke het genoeg. "Ga je vreemd waar is bij ben Esmee?" Roept hij boos. Ze kijkt boos op en Michael knikt instemmend. "Ik dacht dat je me vergeven had met dat van die kus, maar dat meisje was inderdaad veel leuker dan jij!" Roept Michael. "Michael, jij idioot. Jullie denken echt dat wij speeltjes zijn zonder emoties. Daar worden wij nou depressief van." Roept Esmee woedend, ik kijk verschrikt op en werp een blik naar Calum die woedend richting Michael kijkt. "Oja, en trouwens. Dit is onze gay bff, wij zijn niet degene die vreemdgaan." Roept Sabine boos, ze barst in huilen uit en rent weg. Esmee volgt haar snel met de mobiel in haar hand.

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now