H.17

1.4K 99 5
                                    

P.o.v Esmee

'Ik sliep net sukkel' mompel ik, ik geef Sabine een klap voor der kop, en en ga zitten, 'Schuif op' ik knik en ze komt naast mezitten. 'We gaan zo eten, dan weet je het. Maar wat heb je gegeten doordat je ziek werd.' 'Ik heb geen idee. Ik denk de ei' 'dan moet ik dat dus niet eten' ik knik, later vertel ik wel dat ik terug gevallen ben, 'kom' zegt ze en trek me aan me arm het bed uit. 'Auh' mompel ik, en dan lopen we naar het avondeten,

'Hey Esmee' zeggen Ash en Cal te gelijk, ik grinnik zagt. 'Schuif op' zeg ik en ik pleur me tussen de twee jongens. Ook sabine komt naast me zitten. Ik zie Luke jaloers naar me kijken. Als ik naar hem kijk doet hij weer normaal. Vast verbeeld...

Als ik het eten op heb pak ik mijn phone erbij. En bekijk de nieuwe Snap. 'Wat doe je' vraagt een over mijn schouder heen kijkende Sabine. 'Snapchat, kom make we een photo!' Ze knikt en wij maken een photo die ik erop zet.

'Wie wilt er ijs' roept Mickey iedereen knikt. 'Ik ga zo weer slapen' mompel ik. 'Wat eet je weinig' fluisterd Sabine in mijn oor. 'Mmah, ik ben gewoon moe' ze knikt en loopt met de jongens mee. 'Es, ga je vanavond wel mee naar ons laatste concert van nu, omdat we morge al vertrekken richting Hawaï dus..' Ik knik en loop naar de slaap cabine. 'Slim bedacht. Als ze weg zijn loop jij naar de toilet en doe je weer het zelfde als gister' 'jah ga ik doen' mompel ik. Als de laatste roept dat hij de deur uit is, loop ik naar de wc en ga weer kotsen. 'Goed gedaan' zegt ze blij. 'Als je een naam moet krijgen wat zou dat dan zijn?' Vraag ik. 'Eeum lana' 'dan hee je nu Lana' antwoord ik lana.

'We zijn thuis!' Roepen de jongens. 'Okeeh' roep ik terug. Luke stapt binnen met twee ijsjes in zijn handen. 'Welk wil je?' Vraagt hij. Ik zie bosbes en bubbelgum. 'Eeeum' ik besluit toch maar voor bosbes te gaan en pak hem uit zijn handen. 'Ze hadden geen Starbucks smaak' 'HEBBEN ZE ERGENS STARBUCK SMAAK IJS!' Roep ik, luke knikt. 'New york' okeh nu ben ik jaloers om de mensen die starbuck ijs eten. Ik loop met Luke naar de gameroom om te kijken hoe de jongens black ops III spelen. Ik pak een controler uit de kast en sluit hem erop aan. Sabine doet het zelfde en dan zitten wij met zijn alle te black opse.

'IK EN SABINE WINNE!!' Gil ik. De jongens slaan hun handen op hun oren. Sabine en ik doen een spaties dansje en gaan weer zitten. 'Kom we moeten zo gaan' zegt Mickey we staan op en lopen richting het gebouw.

-na het concert-

'Alle spullen zijn ingeladen en we gaan zo met het vliegtuig naar Hawaï' ik knik. Ik zou er zo graag heen willen. 'We hebben een huis afgehuurd aan het strand met zwembad jullie zien het straks wel' zegt Ashton, iedereen knikt.

Daar staan we dan uiteindelijk op Schiphol. Ik en Sabine zijn al door gelopen en de jongens zijn nog bezig met op de photo te gaan. 'Hoelang duurt dit eigenlijk' mompel ik. 'Geen idee' ik ga zitten op de grond totdat ik tegenover me een Starbucks zie. Gelukkig zijn we al door de douane dus, heb ik geluk. 'ik ben daar' zeg ik. 'Wil jij wat' 'doe maar wat' ik ren er heen en bestel wat te drinken. 'Hier' ik geef haar het, en loop naar de volgende winkel. Die winkel staat vol met knuffels, mijn oog valt op een reuze wolf. -zie afbeelding- 'Hoeveel kost die wolf' vraag ik. Ze kijkt me aan alsof ik gek ben. '60 euro maar er is korting dus 30' antwoord ze. Ik pak de wolf en betaal hem.

Als ik de winkel uit stap zie ik de jongens samen met Sabine wachten. 'Wat heb jij nou weer' vraagt Michael 'een knuffel!' 'Hey nu heb je wel je wolf terug' zegt sabine, ik grinnik en sla een arm om sabine en zij ook om mij. Zo lopen wij naar het vliegtuig. Achterons praten de jongens nog wat, en wij praten over unicorns en zonder dat ik het merk zitten we in het vliegtuig. Ik zit achter sabine, die ook uitzicht naar buiten heeft!! Ik maak het me gemakkelijk en ga zitten, en wacht tot de jongens ook komen zitten...

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now