H.54

689 56 0
                                    

P.O.V. Sabine
Net als ik weggelopen ben van de tortelduifjes hoor ik Esmee schreeuwen. Ik denk dat ze Sherlock Holmes geworden is... "SABINE HOOD, HIERKOMEN." Ik grinnik en kom de trap aflopen. Als ik Esmee haar gezicht zie kan je haar boodschap ervan af lezen. 'Eske is helemaal hot. GURL what did you do?!' Lachend schreeuw ik: "PAYBACK BITCH!" Ik ren weer weg, ik betwijfel of ik nog wel veilig ben. Ik ben echt blij dat Calum Hood, degene waar ik eerst een hele grote fan van was, nu mijn broer is. Eigenlijk altijd al geweest. Maar ik ben zo dankbaar dat ze naar ons gezocht hebben, na een beetje drama dat altijd wel zo is. 'En zal blijven, want ik ga niet weg tot je dun bent.' Ugh. 'Doe nou eens normaal Annabelle.' Ja. 'Jij moet je bek houden, jullie allebei.' Oke, we hebben nog steeds drama, tenminste ik. Maar alsnog ben ik super dankbaar, ik had dit nooit durven dromen. En al helemaal niet dat Michael Clifford mijn vriendje is. Wauw, zo mooi.

Ik ren naar beneden en zie Esmee en Luke zoenen, okay, laat ik even grappig zijn. "GEEN LIEFDE HIER!" Roep ik terwijl ik nep streng kijk."Wayow Sabine moet jij zeggen, we zagen wel hoor dat je op het strand kuste met Mikey, en trouwens sins waneer doe jij miss Devil na -dat mens van de afkickkliniek- " Zegt Esmee. Oops, ze hebben Mikey en mij zien zoenen... Ik loop rood aan en steek mijn middelvinger op. "DOE DAT MAAR MET MIKEY." Roepen Luke en Esmee tegelijk. Ik grinnik, beste vrienden die je je ooit kan wensen. Terwijl de laatste tassen in de bus gezet worden krijg ik in de gaten dat er geen genoeg plekken zijn. Ineens doet iemand zijn handen voor mijn ogen. Ik gil. "Wie is dit denk je?" Hoor ik Mikey zeggen. Oke, deze relatie is zo cliché. "Michael Gorden Clifford, wil je asjeblieft stoppen met zo cliché zijn en me gewoon Pokemon kaarten laten zien ofzo?" Zeg ik grinnikend. Hij begint te lachen. "Dit is de rede dat ik je zo leuk vind Sabien." Zegt hij, ik glimlach. "Heb je de nintendo's wel in de bus liggen, ik ben verslaafd aan Pokemon okay." Zeg ik. Mikey knikt, het zou inderdaad vaag zijn als hij ze niet had.

Ik ren snel naar binnen en doe snel mijn zwarte Timberlands aan. Mijn lovies. Ik ren naar de bus, we gaan zo vertrekken namelijk. "EY, HEEFT IEMAND DONUTS DE AUTO MEE IN GENOMEN?! IK KAN NAMELIJK NIET ZONDER DONUTS." Schreeuw ik, het is echt erg maar ik ben verslaafd aan donuts. 'Dat is inderdaad erg.' Stomme stem. "JA ZUSJE, IK HEB ZE!" Roept Cal terug. Okay, nu kan ik rustig zitten. Ik wil op de stoel gaan zitten maar ik wordt op Mikey's schoot getrokken. Okay? "Sorry, geen genoeg plek." Hoor ik Mikey zeggen. Ik knik als teken dat ik het snap. Ik doe mijn oortjes in en Blink-182 komt mijn oren binnen. Geweldige muziek.

I miss you- Blink-182

Hello there,
The angel from my nightmare,
The shadow in the background of the morgue.
The unsuspecting victim of darkness in the valley.
We can live like Jack and Sally
If we want.

Where you can always find me
And we'll have Halloween on Christmas.
And in the night we'll wish this never ends,
We'll wish this never ends.

(I miss you, miss you)
(I miss you, miss you)

Where are you?
And I'm so sorry.
I cannot sleep, I cannot dream tonight.
I need somebody and always
This sick strange darkness
Comes creeping on so haunting every time.

And as I stared I counted
The webs from all the spiders
Catching things and eating their insides.

Like indecision to call you
And hear your voice of treason.
Will you come home and stop this pain tonight?
Stop this pain tonight.

[3x]
Don't waste your time on me.
You're already the voice inside my head.
(I miss you, miss you)
Don't waste your time on me.
You're already the voice inside my head.
(I miss you, miss you)

(I miss you, miss you) [4x]

Twins {5sos Fanfictie} √Donde viven las historias. Descúbrelo ahora