H.15

1.3K 93 0
                                    

P.o.v Esmee

Als ik mijn eten bijna op heb loop ik naar de keuken. 'Wat ga je doen?' Vraagt Luke zacht. Ik zet snel het bord op het aanrecht en ga opzoek naar een glas. 'Derde kast links onder' zegt Luke. Ik kijk hem vaag aan en open maar toch de kast. GLAZEN! Ik open de kraan en houd mijn glas eronder. 'Waarom water, we hebben ook gewoon normaal drinken' zegt Luke. 'Omdat ik er van uit ga dat jullie geen Thee hebben en ik dan maar water drink. 'Dus we moeten nu eindelijk een thee ding aanschaffen. Geweldig hoef ik niet meer te zeuren' mompelt hij. 'Hoezo' 'nouja, de regel is twee mensen als stem en het mag' ik grinnik, nooit gedacht dat deze vier jongens normaal konden doen.

Opeens stapt een woedende Broer binnen en loopt naar mij. 'Jij' sist hij. Ik schrik, ik probeer een stap of twee naar achter te stappen maar hij grijpt mijn arm. 'Gast laat haar los, ze doet niks, zie je niet dat ze bang is' zegt Luke. Mike laat mijn arm los en meteen val ik op de grond, met mijn armen beschermend om me heen geslagen. 'Zie je nu wel, niemand houd van je' zegt een stem in mijn hoofd. 'Luke wel' zeg ik terug. 'Wedden van niet, als hij zo weg loopt dan ga jij weer doen waar je je goed bij voelt' zegt de stem kill, ik weet gelijk waar ze het over heeft, en ja ze heeft gelijk. Ik voel me er beter bij. Als ik terug kom in de werkelijkheid merk ik dat er niemand meer is. 'Haha, hij heeft je verlaten. Kom kom opstaan en naar de wc, je weet hopelijk nog wel wat te doen he' 'ja' mompel ik terwijl ik maar de wc loop hoor ik nog iets van. 'Knuffel' 'brocode' 'idioot' van wie weet ik noet maarja het boeit me ook echt niet meer.

'Komaan waar wacht je nog op' gilt een stem. 'Ik wacht tot jij je kop houd' roep ik terug. Meteen is het stil. Ik doe langzaam mijn hoofd boven de wc en mijn vinger in mijn keel. Ik begin te kotsen en ga door tot er niks meer uitkomt. 'Was dat nou zo moeilijk' 'nee' geef ik eerlijk toe, het was wel fijn...

'Esmee' vraagt een stem bezorgt, fuck Calum 'Ja?' Vraag ik. 'Gaat alles goed daar?' 'Ja denk iets verkeerds gegeten' best slim bedacht want ik kan toch moelijk zeggen dat ik terug gevallen ben in, nouja je weet het. 'Haha, kom dan leg ik je op bed, voor je valt' ik open voorzichtig de deur en Calum loopt mee. 'Ga slapen' zegt hij nog zacht voor hij de kamer verlaat.

Ik pak mijn phone vanuit de hoek en open twitter. "Die volgt je, die volgt je, luke hemmings volgt je. Ik kijk op mijn profiel en zie dat ik bijna 10K volgers heb. Ow oeps.. Ik pak mijn knuffel uit de zijkant tot ik opeens vergeet dat hij er niet meer ligt. Fuck, eeum wie van de boys slaapt ookalweer met een knuffel???. LUKE! Ik pak de pinguin en leg hem in mijn bed.

Na wat gewoel vind ik eindelijk mijn slaap en droom over  een paarse Unicorn. Tot opeens een oetlul besluit mij wakker te maken. Ik open mijn ogen en daar staat...


Clif -ford- hanging (okeh flauwe grap hou al op okeeh, rustig.
Dont forget the fote and me and xsabientjex te followe
Okeeh daar had ik echt zin in om gewoon in gebrekkig engels te type.

Oeps

DOEEI FIJNE AVONS NACHT MIDSAG OCHTEND -DINGES..

-Esmee

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now