H.55

643 62 0
                                    

P.o.v Esmee.

Ik schrik wakker door dat we over een hobbel heen rijden en hoofd gaat naar de genen bij wie ik op schoot lig, zijn ogen gesloten net als van alle andere, als ik naar buiten kijk zie ik in de verte een vliegtuig. Heel laag vliegen. 'Meneer, is dit het goede vliegveld want dan maak ik ze wakker!' Zeg ik, 'ja, maak ze maar wakker, dat schilt ons een half uurtje' ik draai me om naar Sabine. 'Sabine Hood, de jongens staan hier om te kleden, word wakker anders mis je het.' Haar ogen schieten open en ze kijkt om zich heen, 'bitch' mompelt ze. 'Je mag de andere jongens wakker maken ik doe Luke en jij Mickey en samen Cal!' Ze knikt en zegt wat tegen Mickey waardoor zijn ogen gelijk openen. Ik vraag me af wat? 'Lucas word wakker, dan krijg je een cadeau' fluister ik, Luke open slaperig zijn ogen en snel druk ik een kus in zijn haar.  'Sabine ik weet iets' ze knikt als teken dat ik het moet zeggen. 'Maar jij moet nep huilen okeh en bij Luke op schoot zitte' 'waarom bij Luke?' Vraagt ze. We wisselen zo weer maar dan lijkt het alsof Michael haar geslagen heeft en ja je snapt het' ze knikken en Sabine word op Luke schoot gezet en begint te "huilen" 'Cal, word wakker michael heeft Sabine geslagen en ze is helemaal overstuur' hij word wakker en kijkt boos naar Mikey. 'Michael Gorden Clifford, mijn zus.. Dit was zeker een grap om mij wakker te krijgen he' iedereen knikt en gaat weer goed zitten. 'We zijn er' hoor ik iemand die voor aan in de auto zit zeggen. 'Wow nu al' mompelen Cal en Mickey. Ik stap uit en loop samen met Sabine door de fans heen. Hier en daar krijgen we scheldwoorden naar ons hoofd gegooid maar er zijn ook leuke bij die zeggen dat het ons gegund is. Als we eindelijk door de menigte heen zijn begint Sabine te snikken. 'A-Annabelle, zei d-Dat alle mensen gelijk hadden en de r-rest loog' ik sla mijn armen om haar heen en laat haar uit huilen, 'ze hadden net als wat Annabelle zegt hoor gelijk' zegt Lana, ik begin ook met huilen, 'waarom hebben wij altijd zo'n kut leven' vraag ik tussen het huilen door. Ik voel dat ze haar schouders op haalt en opeens voel ik 3 paar armen om me heen.

'wat is er gebeurd?' Vraagt Calum naar een tijdje. 'Haat' is het enige. 'Daar raak je aan gewend hoor' zegt Luke, we worden naar het vliegtuig geleid. En ergens bij een nood uitgang gedumpt.
Ik begin Airplanes te zingen en even later doet iedereen mee

(Liedje zit erbij)
Most of my life, I sat on my hands, I don't make a sound
Getting it right, I made all my plans, lost, never found
Your eyes, your smile can light up the night, night
Embers and neon signs paint up our sky, sky

Airplanes cut through the clouds
Like angels can fly, we'll never die
Sirens cut through the night
Like screams that are fire, rising up high
Like I've something to prove, nothing to lose
In this city, in this city woah

All of this time, I questioned myself, I never could wait
Looking for signs, not asking for help, I know it's too late
A love lost and buried here, it comes to life, life
Make believe worlds make us all feel alive, live


Airplanes cut through the clouds
Like angels can fly, we'll never die
Sirens cut through the night
Like screams that are fire, rising up high
Like I've something to prove, nothing to lose
In this city, in this city oh

I never wanna wait for this, harder that I was made for this
I won't fade into dark
I'm not gonna say that I'm sorry, gonna see the end of this story
I won't fade into darkness

Airplanes cut through the clouds
Like angels can fly, we'll never die
Sirens cut through the night
Like screams that are fire, rising up high
Like I've something to prove, nothing to lose
In this city, in this city oh

Als ik naar Michael kijk zit hij uit volle borst mee te zingen, dit en Broken Home zijn echt mijn fafo liedjes van sound good feels good, en anders ook Amnesia en Good Girls. Ik kijk uit het raampje en zie wolken en een zee. Opeens zie ik een dolfijn of iets wat daar op lijkt en begin ik spaties te gillen, nouja super zachtjes wel. 'Dolfijn?' Vraagt Sabine ik knik hevig en kijk weer naar de oceaan...

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu