H.63

616 55 1
                                    

P.o.v Esmee

Als we klaar zijn met de koffers uitpakken lopen we naar beneden. 'Alles is uit Esmee haar tas' zegt michael vrolijk, 'oké' bromt Daryl. 'Pap wat heb je ooit tegen Esmee?!' Vraagt Michael boos, Daryl staat op en loopt naar de keuken, 'michael, laat het rusten later vraag je het maar, maar nu wil ik de buurt verkennen' ik trek mijn schoenen aan en pak mijn zonnebril, michael doet het zelfde en zo lopen we het huis uit.

'O mijn focking Unicorn, er is daar eten te koop!' 'Vreetzak' 'laat me voor een dag of drie met rust, pleaase' 'voor een keer, ik heb geen zin om nog langer je vetpens aan te zien' ik grijp Michaels hand en samen rennen we naar het eten. 'Er is een unicorn suikerspin Mickey' zijn ogen lichten op en hij grijpt zijn portemonnee. 'Jij ook' ik knik en hij betaalt twee suikerspinnen, 'wat gaan we zo doen' 'een park?' Vraag ik, hij knikt en geeft me een seintje dat ik op zijn rug moet springen, als ik op zijn rug zit begint hij te rennen, ik gil het uit van plezier en roep, 'harder Unicorn gebruik je magic powers' 'magic power geactiveerd' hij begint nog harder te rennen en opeens stoppen we voor een Villa, 'hup hup, jump eraf' zegt michael ik jump eraf en ga naast hem lopen, 'van woe is dit' 'dit is van Luke en zijn familie, Luke appte net om te vragen of jij kwam, en of ik ook mee wou omdat jij anders de weg niet kan vinden' ik knik en bel aan, als de deur opent komt me een shirtless boy tegemoet, 'Lukey' zeg ik blij, 'Essie' hij geeft me een knuffel en daarna Mikey een jongens knuffél ding.

'Kom ik wil je voorstellen aan mijn ouders' Hij slaat een arm om me heen en wijs me de weg, 'dit is zo groot' mompel ik. 'I know' ik begin te lachen en bots bijna tegen een vaas op, 'mam, ze zijn er!' Roept Luke, 'okee we zijn in de keuken' ik adem diep in en ruik pannenkoeken, 'pancakes!' Roepen we te gelijk en rennen de keuken in, 'hallo' zegt de moeder van Luke, 'hallo mevrouw' 'zeg maar Liz hoor kindje' 'oke' 'Andrew' 'Esmee' 'komen jullie zitten, en willen jullie mee eten' ik kijk MichAel aan en hij knikt, 'als het zou mogen graag' 'ja maar er zijn niet genoeg stoelen' zegt Luke, 'IK CLAIM LUKE ZIJN SCHOOT' roept Michael, ik rol met mijn ogen en schut mijn hoofd, 'michael gorden clifford, als je er nu niet af gaat, claim ik alle Pokemon spellen'. Gelijk gaat hij er van af en ga ik op Luke zijn schoot zitten, 'slim bedacht' 'weet ik, ik ben ook slim' 'tuurlijk' ik geef hem zacht een stootje, de pannenkoeken worden voor onze neus gezet en ik pak twee pannenkoeken, 'hier' zeg ik terwijl ik hem op zijn bord leg.

-na het eten-

'Ik zit vol, het was zo lekker' zucht ik, 'aw dankje Esmee' 'ik zei toch dat ze je mogen' fluistert Luke in mijn oor, 'meer dan Daryl' fluister ik terug. 'Leg ik zo uit' hij knikt en zegt dat we van tafel af gaan, 'kom we gaan naar boven' zegt Luke, ik knik, 'DOE HET VEILIG' roept Michael nog, 'ALS JIJ HET OOK VEILIG DOET MET SABINE' zeggen Luke en ik tegelijk, we geven elkaar een high-five en ik open zijn kamer, 'wayow gek dit is grooooooot' zeg ik, ik laat me op bed vallen en merk dat het een waterbed is. 'Dit ligt zo verdomt lekker' zeg ik, Luke komt naast me liggen en ik leg mijn hoofd op zijn borst, 'nou vertel, waarom mag Daryl je niet?'...

Twins {5sos Fanfictie} √Donde viven las historias. Descúbrelo ahora