H.47

737 68 1
                                    

P.o.v Esmee

Als ik klaar ben met bewerken plaats ik het Gelijk op YT, 'ESMEE!!?' Roept Mickey 'Jeah BROTHAAH WATSUPP!' Roep ik terug. 'KAN JE KOMEN, OF MOET IK NAAR JOU KOMEN!' 'KOM MAAR' als grap doe ik net als hij binnen komt dat ik flauw val, 'esmee fock esmee, word wakker, SABINE HELP!!' Roept Mickey, ik doe moeite om niet in lachen uit te barsten en 'ow das nep haar hand beweegt' waarom weet Sabine ook alweer alles van me?! 'Geen idee, na hup zo ga je weer afvallen!' 'Nee' 'WAT ZIJ JE?' 'Eum ik zij nee' 'BITCH HIER GA JE SPIJT VAN KRIJGEN!' Roept ze terwijl ze haar kleding veranderd naar bebloed met een spiegel voor zich. 'Kijk naar je overgewicht lieve schat, ze doen zo om je straks te breken, ik heb ze s'avonds horen praten, wie geloof je de liege beesten of mij je beste vriendin?' 'Wat denk je?' 'Mij natuurlijk' ik grinnik zacht. 'Ik ga voor het tegenover gestelde dus...'  Ze komt dreigend naar me toe gestapt en ik kruip naar Mickey, hij slaat zijn armen om mij heen en ik kruip zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. Opeens voel iets kouds tegen mij nek, een mes. Ik ril en opeens voel ik nog een stuk of 8 armen om me heen.

'Ik kom terug Esmee!' Roept ze en verdwijnt. Ik begin zachtjes te huilen en word bij Iemand opschoot gezet. 'Wat is er Esmee' fluistert Luke in mijn oor, ik draai me om en verschuil mezelf in Luke zijn Shirt, ik mompel wat wat lijkt op, 'lana, mes, Help me' ik voel hem over me rug wrijven en langzamerhand word ik rustiger, 'stt je bent veilig, je roept mij maar als er wat is' ik knik en later zijn alleen Luke en ik nog over. 'Eigenlijk, nu weet ik nog steeds niet wat Mickey wou zeggen' zeg ik. 'Ow ja hij vroeg zich af omdat iedereen morge naar huis gaat, en of jij mee wil, dus eigenlijk moet je morgen gewoon roepen, waneer gaan we naar Pap en Mam!!' Ik knik en nestel me tegen Luke aan. 'Zulle we een Horror film kijken??!' 'Jaaah!' Roep ik blij, 'wow op dat vlak ben je geen clifford' ik begin te lachen en schut mijn hoofd.

'Is het weg?' Piep ik na de zoveelste spuit die inbeeld komt, 'jah' ik sta op en sluit de spel computer aan. 'Five nights at freddie' zeg ik als Luke mij vragend aankijkt, ik gooi hem de controller aan en ga tussen zijn benen zitten. 'Luke is zo cutee' zegt een stem in mijn hoofd. 'En jij bent?' Vraag ik, 'shok, ik ben het Essie, lana had me verboden terug te komen maarja, boeie ik ben der en ik ga zorgen dat lana je niks aan doet' 'ESSIEEEE, maar ik moet gaan spreek ke!!' gil ik, ik grijp de controller vast en we beginnen aan fnaf.

'Esmee?' Ik knik en speel verder. Luke zet hem op pauze en pakt mijn hand. 'Kom je mee naar het STRAAND??' Vraagt Luke. 'Wat de fock moet je rond 12 uur s'nachts op een facking strand' vraag ik. Luke krijgt een grijs op zijn gezicht en zet me zijn rug.

'Ben ik niet te zwaar?' Vraag ik voorzichtig, 'nee eerder te licht' zegt hij. Hij zet me uiteindelijk neer op het zand, hij pakt zijn telefoon, 'hoe laat is het??' Vraag ik. '2 voor twaalf' antwoord Luke Simpel ik knik. 'Waarom gingen se naar het strand Luke' Luke kijkt twee seconden van zijn phone en komt dichterbij, als zijn phone afgaat Duwt hij zijn lippen op de mijne...

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu