H.46

788 73 5
                                    

P.O.V. Sabine
Michael en ik lopen naar de woonkamer, nou ja, hij loopt ik zit op z'n rug. "Taxi is gearriveerd, madam." Zegt Michael extreem chique, hij laat me op Calum zijn schoot zakken. "Dankuwel meneer taxi." Zeg ik met een big smile. "Dat word dan een nachtje bij mij slapen." Zegt hij, ik kijk hem vragend aan. Ik zie Calum een dreigende blik naar Mikey werpen. "Rustig, ik bedoelde het niet zo. Alhoewel...." Zegt Michael en het laatste woord zegt hij met een vieze grijns. "Nee danku. Als we getrouwd zijn is het een perfecte tijd." Zeg ik lachend. "Maar in slaap vallen in jouw armen klinkt niet verkeerd." Voeg ik toe. "Cliché shit." Zegt Luke lachend. Ik grinnik. "Cal, hoe zit het bij de dames?" Vraag ik terwijl ik hem aankijk. Ik zie hem blozen. "Oehhh, Calpal is in loveee." Zing ik plagend. "Nou euhm..." Stottert hij. "Hoe heet ze bro?" Hoor ik Ashton ineens zeggen. "Euhm, Nikki..." Zegt hij blozend, in zijn ogen zie ik dat de dierentuin een feestje heeft in z'n buik. "Vraag of ze vanavond mee eet." Zeg ik met een warme glimlach. "Kan niet, ze woont in Nederland." Zegt hij. Nederland? Ik kom uit Nederland. Ken ik iemand die Nikki heet? Nah.

"Es en ik komen ook uit Nederland." Zeg ik glimlachend. "Heb je een foto?" Hij pakt z'n mobiel en laat een foto zien, een super leuk meisje! (Coll is cool) Ineens komt Esmee binnengestapt. "Dit is dus mijn broer, Michael Clifford!! en mijn 4 beste vrienden, Sabine, met nu de achternaam Hood. Goed gehoord, bijde zijn we Tweeling zusjes ik van Mickey en zij van Cal! maarja volg het nieuws en jullie weten dit denk ik allang, nouja daar is Luke Hemmings, die zijn Pinguin aan het verkrachten -niet echt maarja hij zit op zijn knuffel met zijn achterwerk- Ashton Irwin die zich verveeld op zijn telefoon en zo tezien my 5sos aan het spelen is -omg dat is echt sen geweldige game, download het plzz als je t nog nii heb want ik heb alle jongens! En alle normale Games! Ja ik ben der een beetje verslaaft aan!- en daar de gabbo met zijn zusje opschoot Calum Hood!' En ik niet te vergeten, ikzelffff het meisje met de achternaam Clifford!!'' Roept ze. Wauw, Esmee is zo Esmee. Haha.

"Mensen, morgen gaan we weer naar Sydney. Sabien en ik gaan naar onze ouders. De rest is misschien ook fijn om naar hun familie te gaan." Zegt Calum. Ik knik en de rest zegt of knikt instemmend. "Sabine? Nog even voor de laatste keer wandelen dan?" Vraagt Michael, ik knik en sta op.

Als we op het strand lopen pakt Mikey mijn hand vast. Ik loop gewoon door. Zou dit voor eeuwig zijn? Ik bedoel deze liefde? Ik heb nog nooit een vriendje gehad dus ik ben best onzeker. Ineens tilt Michael mij over zijn schouders. Ik gil. "Arg, Michael Gorden Clifford. Laat. Mij. Los!"roep ik terwijl ik met mijn handen op zijn rug sla. "Okay, wat jij wil." Zegt hij en voor ik het weet lig ik in het water. "Michael, jij bent zo cliché." Zeg ik zuchtend terwijl ik opsta. "Haha, sorry lieverd." Zegt hij. Snel schop ik water zijn kant op zodat hij ook kletsnat is. "Dat is de karma." Zeg ik met een grijns. Ik ren het water uit en plof op het zand neer, ik geniet van de zonsondergang, en een zeer hotte jongen die sexy het water uit komt lopen. Mikey ploft naast me neer. Nu zit die hotte gozer naast me! "Mooi die zon!" Zeg ik terwijl ik naar de zon kijk. Ik heb in de gaten dat Mikey naar mij staart. Ik draai mijn hoofd om. "Niet zo mooi als jij." Zegt hij met een glimlach. "Kon je niks beters verzinnen dan deze kleffe shit?" Grinnik ik. Voor ik het weet voel ik zijn lippen de mijne raken. In een woord, het is magisch!

Twins {5sos Fanfictie} √حيث تعيش القصص. اكتشف الآن