H.52

712 67 0
                                    

P.O.V. Sabine
Ik hoor Esmee gillen, plan gelukt. Tenminste deel 1. Hahahaha, lol. Ik geef Michael grinnikend een high five. Ik sta op en loop naar de keuken. "Wat ga je doen?" Hoor ik Mikey roepen. "Pizza Hawaï of peperoni?" Roep ik terug. "Allebei." Zegt hij, ik grinnik. "Half half doen? Ik wil namelijk ook allebei." Roep ik. "OKAY, OMDAT JIJ HET BENT." Gilt Michael ineens compleet random hard. "SCHREEUWLELIJK." Schreeuw ik terug. Ik hoor Michael lachen en ik schiet ook in de lach, totdat een chagrijnige Cal binnen komt lopen. "Gos, nooit gehoord van normaal met elkaar praten." Zegt hij chagrijnig. "Oops." Grinnik ik. Als hij de pizza ziet verschijnt er een glimlach op zijn gezicht.

De oven piept, pizza is ready! "ETUHHH!" Roep ik door het hele huis. Snel gooi ik wat extra zout op de pizza van Esmee en Luke. Eet smakelijk bitches. "PIZZAAAA!" Gilt Es terwijl ze aan tafel ploft. Laat ik haar een vragen of ze lekker heeft gedoucht. "Had je een fijne douche Esmee?" "SCHIJNHEILIGE UNICORN DAT JE BENT!" Roept ze boos. Alle andere komen ook aan tafel zitten en kijken ons vragend aan. Ik begin keihard te lachen, uiteindelijk Esmee ook. Tenminste, lachend boos kijken. Ik wist niet dat dat mogelijk was. Ik zet de pizza's voor iedereen hun neus neer, voor Es en Luke een extra 'speciale' pizza. Ik snijd mijn pizza en die van Mikey door midden. En leg bij ons allebei een half van elk neer. "Eetsmakelijk." Zeg ik en ik neem een hap. 'Je gaat die hele pizza niet opeten. Een half is de max vies varken.' Wil je dat ik nu ook nog anorexia krijg?! 'Ja, ik vind het zo leuk bij mijn naam passen. Annabelle, anorexia.' "IEUW, SABINE!!" Roepen Luke en Esmee tegelijk. Ik begin keihard te lachen. "Tja, nu weten jullie wel dat jullie geen foto's van een slapende mibine moeten plaatsen." Zeg ik met een grijns. "Mibine?" Hoor ik Calum en Michael vragen. Ik loop rood aan, en Esmee en Luke liggen helemaal dubbel. "Een verhouding tussen Sabine en Michael. Mi van Michael en bine van Sabine. Mibine." Zegt Luke droog tussen het lachen door. "Ja, net zoals Eske. Of niet dan Esmee?" Nu is het haat beurt om rood aan te lopen. Karma.

"We gaan zo naar het vliegveld." Zegt Calum. Ik knik. "Ik heb mijn koffer al ingepakt." Zeg ik trots. Hij grinnikt. "Jij zeker niet?" Zeg ik lachend. Schuldig schud hij zijn hoofd. "Ik pak jouw koffer in als jij de afwas doet." Gelijk knikt hij. Ik spring op en loop naar Cal zijn kamer, ik trek de kast open en gelijk valt alles naar mij toe. "CALUM THOMAS HOOD!" Schreeuw ik, gelijk vliegt de deur open. "Ik lig hier onder een stinkende berg boxershorts van jou, je doet het zelf maar!" Zeg ik terwijl ik opsta en een vieze boxer naar zijn hoofd gooi. Ieuw. "Ik ga als eerste douchen als we in Sydney zijn, en nu ga ik me omkleden!" Zeg ik en zo laat ik Calum achter. Ik loop naar Es en mijn kamer. Ik heb trouwens geen idee waar Luke en Es zijn. Ik gooi de deur open. Oke, gevonden. Ik pak snel mijn mobiel om een foto te maken van een zoenende Eske. Payback. Snel tweet ik de foto met de tekst: Eske is cute! Ik hoop dat ze hun kinderen later Sabine en Calum noemen. En hun hond Michael.

"Sorry voor het verstoren van jullie magische moment." Roep ik uiteindelijk als ze me nog steeds niet door hebben. Beschaamd kijken ze op, payback again. Ik pak snel wat kleren uit mijn koffer en trek het aan. Wel als hun de kamer uit zijn natuurlijk. Een croptop met 'Michael Clifford is my boyfriend' en een zwart shortje. Omdat ik punk rock ben. Jup, ik ga teveel met Michael om

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu