H.5

2.1K 134 10
                                    

P.o.v Esmee

Ik kijk naar Sabine en zij terug naar mij. Uiteindelijk beginnen we super raar te dansen. We stoppen na een tijde en ik trek Sabine aan haar arm mee naar buiten. 'En nu! Gaan we naar de muziek winkel' schreeuw ik in haar oor en duw haar de winkel in -want die zit ernaast-
Ookal was het niet de bedoeling ik wou der gewoon heen

Als ik na een tijdje ronddwalen er achterkom dat sabine weg ik ga ik naar haar opzoek, ze heeft een basgitaar in haar handen en tokkelt wat. Ik pak een random gitaar en doe mee. Uiteindelijk begin in met de eerste noten van Hey Everybody! en sabine doet gelijk mee. Als ik opkijk staan der wat mensen voor ons. 'We gaan echt niet zingen hoor' zeg ik bot, en na een tijdje is iedereen weg. 'Dus' zegt ze na een tijdje. 'Jaah' antwoord ik terug. Ik zet de gitaar terug en uiteindelijk lopen we naar Ahoy Rotterdam. 'Wat de fock deze rij' zegt sabine met open mond. 'Kom daar is nog bijna niemand en dat is rij een' gil ik. Ik laat alvast de kaartjes zien en wij worden in de rij gezet.

Als na een tijdje de poorten open gaan rennen ik en sabine naar binnen. Ik trek haar mee naar net midden -en vooraan natuurlijk- van de zaal.

'En nu eerst het voorconcert af kijken' zeurt sabine. De hele tijd is het. 'De jongens dit de jongens dat' ik knik af en toe en kijk wat door facebook, totdat mijn phone opeens begint te trillen 'michael tweet' staat er. Ik druk erop en kijk het door. Dit staat er. 'I see a girl with red hair. Are she my twin sis?' ( ik zie een meisje met rood haar. Is zij mijn tweelingzus?) Ik grinnik en laat het aan sabine zien. Zij begint -gelukkig iets zachter- te gillen. Ik kijk haar aan en schut mijn hoofd. Ik kijk uiteinderlijk maar naar de gene die moeten optreden en dat is een band waarvan ik de naam totaal niet weet.
Als de band klaar is, komen de jongens op. Ik begin net als alle andere hier te gillen.
-a/n omdat ik totaal geen engels kan. Ze kunne nederlands okeh-
'HALLO ROTTERDAM!' Roept Luke door de Microfoon. Ik grinnik om Sabine die een vaag dansje doet.

Na een tijdje hoor ik de eerste noten van Hey Everybody! Ik en sabine doen ze na met 'lucht gitaren' 'zo vaag zeg, dit hebben wij net ook gespeeld' zeg ik tegen sabine zij knikt. En ze gaat weer verder met fangirlen. Ik doe haar uitendelijk ook na.

Als er na een tijdje pauze is, ga ik op mijn phone de foto's die ik gemaakt heb op twitter plaatsen. Ik heb ook een photo met mijn hoofd en Mickeys hoofd inbeeld en typ eronder. 'Je zocht toch nog een twin'

Net twee minuten later krijg ik een melding. 'Michael Clifford volgt je nu' ik begin te sluiteren en Sabine grist de Phone uit mijn handen en begint te gillen. 'Omg' ik grinnik en gris hem terug. Net op dat moment komen ze weer op en ga ik om mijn plek staan. Ik zie Michael nog wat zeggen voor hij ook het podium opstapt. Nu vraag ik me toch echt af... Wat?

Nieuw hoofdstuk 3 op een dag.
Beetje blij? Ik wel in iedergeval, okeh voor ik super gek ga doen. De vraag wie shippe jullie ik ship Muke (gewoon zo schattig) en xsabientjex shipt als het goed is Malum

Vergeet niet te vote -grts Esmee

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now