H.18

1.3K 93 4
                                    

P.O.V. Sabine
We zitten met z'n alle in het vliegtuig, jammer dat als ik wil kletsen met Es dat ik me moet omdraaien. Maar oke, ik ben geen lui mens en omdat ik zoveel vreet heb ik af en toe wel een beetje beweging nodig... Haha, wat ben ik toch grappig! Goed Sabine, beetje minder zelf liefde mag wel. Het valt me heel erg op dat Esmee echt heel erg weinig eet. Vroeger met filmavondjes at zij de hele pizza al op voordat je kon knipperen... Ze heeft volgens mij vroeger wel eet problemen gehad, maar ze was afgekickt. Ik heb haar ontmoet in de afkick kliniek, ik moest van mijn snijverslaving af en zij van haar anorexia. Maar ik weet hoe vervelend het is als mensen de hele tijd op je letten dus ik kijk er nog even tegen aan.

"Sabine? Kan ik even met je praten?" Hoor ik ineens Calum zeggen. Eigenlijk spreken we niet zo heel erg veel met elkaar, maar toch zitten we naast elkaar. Ik doe mijn oortjes uit en kijk hem aan. "Misschien moeten we in Hawaï even wat tijd met z'n tweetjes doorbrengen. Gewoon als 'broer zus' moment. Ik heb natuurlijk je verhaal wel gehoord, en ik weet dat je freaking verslaafd aan unicorns en all time low bent, maar daarnaast weet ik niks over je. Zoals welke opleiding je doet en of je werkt enzo... En je weet mijn verhaal ook maar een gedeelte, misschien krijgen we dan een sterkere band?" Zegt Calum, ik zie dat hij een beetje zenuwachtig is ofzo. "Ja, super goed idee! Misschien kunnen we als we weer 'thuis' zijn, onze ouders bezoeken? Ik ken ze namelijk nog niet persoonlijk." Zeg ik met een warme glimlach. Hij knikt. "Zullen we een film kijken?" Vraag ik, omdat ik eventjes niet zo zin meer had om muziek te luisteren. "FORREST GUMP!!!" Schreeuwt hij. "JAAA!" Schreeuw ik. "BEKKEN DICHT, SUKKELS... SOMMIGE MENSEN SLIEPEN, NADRUK OP SLIEPEN, LEKKER." Hoor ik een boze Esmee schreeuwen. Ik en Calum beginnen te lachen. "Sorry Esbosbes." Zeg ik extreem zachtjes. Ik hoor een geïrriteerde zucht en grinnik.

Ik rek me uit, na drie films en heel veel geschreeuw zijn we eindelijk geland. De piloot zal wel blij zijn dat we weg zijn! "Er staat als het goed is een limo te wachten..." Zegt Ashton, elke keer als ik hem of Michael hoor praten denk ik weer aan dat wat gebeurd is. Dat moet ook opgelost worden, die brocode scheelt me geen ene moer. Esmee en Luke gaan later gewoon trouwen en krijgen mini Sabientjes, want iedereen wil kinderen zoals ik. Duh. Maar oke, terug naar nu. "Een limo? Ik ben de koningin niet, ook al hou ik er wel van als ik behandeld wordt als een prinses, maar als nog een limo?!" Zeg ik verbaasd."Je bent mijn prinsesje al hoor, zussie." Zegt Calum terwijl hij zijn arm om me heen slaat. "Sweet." Zeg ik. Grinnikend loop ik richting de limo.

IN DIE FUCKING LIMO ZIT STARBUCKS IJS, IK HERAAL, STARBUCKS IJS. Ik krijg deze limo rit vaak een brainfreace denk ik... Ik zit trouwens een beetje akward tussen Michael en Ashton in. Maar wel tegenover Esbosbes! Tralalalala, ik ben een beetje hyper. Wat zou er in dat ijs zitten? Energie ofzo? Ik zie Esmee ook stuiteren, we hebben allebei al een paar bakjes op. Jammie! "Laten we een dance party houden in een limo, ik bedoel hoe vastheb je dat nou? TRALALALALAA!" Schreeuw ik, ik sta op en begin random te dansen, Esmee volgt. Ik heb niet door dat we gefilmd worden, totdat ik Calum hoor roepen. Dit zijn dus onze nieuwe familieleden. Haha.

Twins {5sos Fanfictie} √Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt