H.23

1.1K 76 0
                                    

P.o.v Esmee

Ik kleed me om in mijn sportkleding een topje met Jump High en een trainings broek. Ik pak mijn phone nog snel en mijn oortjes en dan stap ik de deur uit.
'Beetje beweging is goed voor je vet varken' zegt Lana na een tijdje. Ik kijk haar aan, ook zij heeft andere kleding aan. Ik begin te joggen om een meer heen. 'Hup hup harder' zegt ze. Opeens stopt ze en ik kijk ook. Het eerste wat opvalt is een toilet. 'Waar wacht je op die pizza moet eraf' ik knik en loop naar de wc. Ik ga over de wc hangen en geef over net zolang dat alles eruit is. 'Lucht het op?' Vraagt Lana. Ik knik. 'Wat denk je van nog twee rondjes of meer??' Ik loop nog drie rondjes om het meer en ga dan uitgeput zitten. 'Ik geef mezelf groot gelijk, ik moet echt aan me conditie werken, en ook tot rust komen' Iets verderop trekt iets mijn aandacht. 'Bootcamp en yoga in een!!' Ik loop naar een begeleider en vraag eraan -in het engels- of ik mee mag doen? 'Jah hoor, het is voor de eerste twee maanden gratis' zegt ze. 'Ik ben hier ongeveer twee maanden maar u krijgt dan wel per les een euro dan verdient u ook nog wat' ze knikt en roept iedereen bij elkaar, nu hebben we een kwartier Yoga en dan een half uur bootcamp. Ze rijkt me een mat aan en gaat zitten. Ik luister aandachtig naar haar gesprek tot opeens het meisje van naast mij fluistert. 'Ben jij niet de tweelingzus van Michael' ik knik. 'Wat doe je hier dan, ben je niet bij de jongens' ik schut mijn hoofd en antwoord. 'Ik ga meestal een uurtje of 2,3 naar het park, joggen en kijken wat voor activiteiten er te doen zijn' antwoord ik terwijl ik me weer aandacht op de yoga les focus. 'Iedereen breng zijn mat maar hier dan leg ik jullie de bootcamp voor deze week uit, deze hele week dus overmorgen en over 4 dagen gaan we bezig met een parcours. Het parcours ligt door het hele park heen. Aan een stuk door. Dat betekend dus dat als we straks gaan stoppen, je door kan gaan en op de dagen dat we dit niet doen ook door mag gaan. Begin maar dan zie je het vanzelf. En niet te vergeten. Aan het einde van deze week wil ik weten of jullie dit een leuk idee vinden en dit vaker willen' Zegt ze, ik knik en begin. Als eerst kom ik aan bij een toren hoge muur. Waar je over moet klimmen. Ik besluit de techniek toe te passen die ik ook altijd gebruikte om het huis uit te sluipen. Tot mijn verbazing ben ik als eerst aan de overkant van de muur terwijl de rest pas op een kwart is. Ik heb er wel bijna 20 minuten over gedaan maarja. Daarna kom ik op een plek met balken waar je onderdoor overheen en ontwijken moet. Net als ik bij de eerste stoot ben gaat de toeter en moet iedereen vertellen hoever hij of zij gekomen is. Ik zeg eerlijk bij de eerste stoot van onderdeel twee. Ze knikt en schrijft het op. Voor ik naarhuis ga loop ik nog een rondje om het meer en dan stap ik uiteindelijk, helemaal gesloopt richting mijn bed.

'Hey sis' ik kijk op uit de vacht van mijn wolf en zeg. 'Hey brota, wat doe je??' 'Kijken of jij ligt te slapen, en vragen waar je zo gesloopt van ben.' Zegt hij. 'Heb meegedaan met bootcamp en yoga ineen. Met een soort parcours.' Antwoord ik heb snel. Ik heb echt geen zin in gepraat, ik doe het gordijn dicht en val langzaam in slaap...

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now