H.68

561 57 2
                                    

P.O.V. Sabine

Even twijfel ik als Esmee het spel uitgelegd heeft, ik heb nog nooit hele sterke drank gehad. Maar ik wil niet het 'mietje' van de groep zijn. Ik en Mike zijn team roze, roze rules. "Ik heb nog nooit... Getongzoend." Zegt Es. Oke, eerste shotje. Ik giet het achterover en ik voel een brandend gevoel in mijn keel. Bah! "Nog nooit?" Vraagt ze vol ongeloof, we schudden onze hoofden en gaan weer verder.

Een paar shotjes later begin ik al steeds meer van de wereld te raken. Ik zeg allemaal onnozele dingen en blèr van alles door de groep. "Hihi, je lijkt wel een roze olifant." Zeg ik terwijl ik met mijn vinger het puntje van Calum zijn neus aanraak, althans dat wil ik maar ik zie twintig neuzen ofzo. Hihi. Het is mijn beurt. "Ik heb nog nooit... Euhm... Gekust met een eenhoorn." Zeg ik. Ik begin dom te lachen en Michael doet mee, iedereen pakt een shotje. Als Mikey er ook een wil pakken houdt ik hem tegen. "Schatjeeee, jij hebt mij gekust gekkie." Zeg ik dom lachend. "Oke, het is genoeg zo, ik breng Sabine naar bed." Zegt Esmee. Maar ik ben nog lang niet moe. "Ik ben niet moe-hoe." Zeur ik. Esmee pakt me op en loopt naar de slaapruimte. Hihi, haar haar is paars. "Je haar is zo roze als Calum zijn olifant. Hihi." Hik ik van het lachen. Een misselijkheid golf gaat door mijn lichaam. Ik spring uit es haar handen en in plaats van op mijn benen terecht te komen belandt ik op mijn kont. Ik kan het niet meer binnen houden en kots de boel onder. Esmee kijkt me vies aan. "LUKE ROBERT HEMMINGS, KOM ES." Ik kijk haar geïrriteerd aan, mijn kop barst uit elkaar zo. Ik sta op en wankel naar mijn bed en laat me vallen in bed. Voor ik het weet slaap ik.

Ik word wakker door een misselijkheid golf en ren naar de wc, ik ga dood. Ik kots de plee vol en trek door. Ik loop naar de wasbak en gooi water in mijn gezicht en spoel mijn mond. Ik ben helemaal wit, ik ga echt dood. "Hoi! Hoe is het?" Er komt een vrolijke Esmee binnen. Ik kijk haar chagrijnig aan. "Ik ga dood." Kreun ik, ze begint te lachen. Een heel harde lach, ik grijp naar mijn hoofd en werp haar een boze blik. Ik strompel naar mijn bed en plof in bed. Bruh, mijn hoofd ontploft. Net als ik bijna slaap word de deur opengetrokken. Chagrijnig kijk ik degene aan die in de deuropening staat. "Hoe gaat ie?" Vraagt Luke met een grijns. "HOE THE FUCK KAN HET DAT JULLIE GEEN KATER HEBBEN?" Zijn grijns wordt groter. "Payback bitch." Ugh, kreunend laat ik me weet in bed vallen. Ik krijg ze wel, wraak zal zoet zijn. Misschien dit keer niet zoet maar chemisch.

Luke is al een poosje weg en ik Dommel steeds weg. Aspirientjes werken bijna niet. Weer wordt de kamerdeur opengegooid, dit keer staat een lijkbleke Mike in de deur. "Ey, mag ik hier liggen." Kreunt hij. "Luke komt de hele tijd de kamer op." Ik knik en hij komt zuchtend naar mijn bed strompelen. "Zal ik voor je zingen?" Vraagt hij lief. Ik kan niks zeggen anders kots ik. Maar als ie het maar laat om te zingen. "I drive by all the places...." Verder kan hij niet komen want ik sla mijn hand voor zijn mond. "Bek houden asjeblieft, anders ga ik dood." En met due woorden val ik in slaap.

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu