H.19

1.3K 92 20
                                    

P.o.v Esmee

'Ik ben moe' jammer ik. Ik en Sabine zaten 3 kwart van de weg te dance. 'Ik ook' doet Sabine mee. 'Moest je ook niet dance' zegt Luke. 'Esmee' zegt Mickey zacht. 'Jah' 'hey spijt me, van vanmiddag. Ik was gewoon aan flippen, ik was het vergeten en-' verder komt hij niet omdat ik hem een knuffel geef. 'Maakt niet uit, ik vergeef het je' fluister ik. 'Dankje' hij trekt me op schoot en ik ga op mijn phone. 'Hoeveel kamers zijn er?' Dat was zeg maar de eerste vraag die in me opkwam om de stikte te doden. 'Drie' antwoord luke me 'dus... Wie slaapt er dan samen' 'jij en sabine, ik en Michael en Ashton en Calum' ik knik. 'Oowja Esmee ik vermoord je al ik weer een knuffel tegen me kop aankrijg' zegt Sabine duivels, ik grinnik, daar gaat mijn plan. Ik zet de wolf op mijn schoot en hang ertegen aan.

Als we aangekomen zijn kijk ik recht tegen een villa aan. 'EN DIT NOEMEN JULLIE EEN HUIS, MAN DIT IS EEN FOCKING VILLA!!!' Schreeuwen Sabine en ik. Wij pakken de koffers en rennen naar de grootste kamer. Met balkon. 'GECLAIMD BIJ ONS!' Roep ik, ik open de koffer en hang alles aan mijn kant van de inloop kast. Sabine doet het zelfde en uiteindelijk zijn alle koffers -beide 4- uitgepakt. 'En nu' vraag ik. 'Zwemme?' Ik knik en trek mijn ligt blauwe bikini aan. Daarover mijn croptop met de tekst Wanted en een bijpassend zwembroekje erover. Sabine heeft een zwarte bikini met een croptop met Summer en ook een bijpassend zwembroekje erover. Ik pak haar hand en strek haar mee naar het zwembad. We doen onze croptops uit en willen net springen als 4 jongens ons erin gooien. 'We slepen ze er ook in' playback ik sabine. 'Jah doen we' playbackt ze terug. We klimmen uit het zwembad en pakken Onze broers vast en trekken ze erin en niet veel later volgen ook Luke en Ashton. Ik ga op de kant zitten met mijn voeten in het water terwijl Sabine de jongens juist onderwater probeert de duwen. Ik besluit wat eten te halen uit de keuken en pak een appel en neem er een hap uit. Ook Ik doe nog bosbessen in de Blender en maak er een drankje van. 'Wat doe je' hoor ik Sabine's stem zeggen. 'Drankje maken en fruit eten, omdat dat goed is voor de warmte.' JA OKEEH IK LETTE WEL EEN S OP BIJ BIO, ZOWAT. 'Mag ik ook' ik knik en pak voor haar ook een appel en deel het drinken door tweeën. 'Lekker Esmee!' Zegt saline. Echt wat ben ik blij dat ze het lekker vind. En ik moet toegeven het is ook belachelijk lekker. 'Als jullie zo niet naar buiten komen moeten jullie het zwembad in. Ik schenk snel nog wat voor ons in en loop dan samen met sabine richting het strand. 'Esmee?' Ik knik. 'Probeer je weer af te vallen' 'hoe kom je erbij?' Vraag ik. 'Nouja je eet weinig.' 'Dat komt doordat vorrig jaar, toen ik net uit de kliniek was mijn ouders besloten hebben om, als ik het goed de me een broodje te geven. En als ik het noet goed de dan kreeg ik niks. En dat broodje was dan voor de hele dag' fluister ik zachtjes. Ik begin te huilen. Sabine frijft over me rug totdat ik kalmer ben. 'Dat wist ik niet' 'kon je ook niet weten, omdat ik niks erover heb gezegt' het is wel waar die regel hadden we. maar ik ga niet weer zeggen dat ik terug val. Straks verteld ze het en moet ik weer terug, en dat wil ik niet. 'Ga je mee zwemmen' ik knik en ze trekt me mee naar de zee.

'EUG ZOUT' roep ik naar de zoveelste slok water die ik binnen krijg. 'Eug zeg mij wat' ik grinnik en pak haar vast. 'Geef je over' 'nooit' ik kijk haar aan en laat haar gezicht net boven het water hangen. 'Wat zijn je laatste woorden' zeg ik duivels. 'Doei doei' ik grinnik en duw haar onderwater. Niet lang ongeveer 5 seconde. Dan draait ze zich om en ben ik opeens de gevangene. Zo blijft het doorgaat tot net als mijn hoofd onderwater geduwd word iemand schreeuwt. 'Wtf zijn jullie aan het doen elkaar proberen te vermoorden.' Ik doe mijn hoofd omhoog en kijk wie het schreeuwt. 'Nee Ash we doen piraatje!!' Schreeuwen we te gelijk. hij kijkt ons aan met een gezicht van. Sporen jullie wel. We blijven zo een tijdje doorgaan tot we besluiten terug te lopen...

Okeeh vraag, wie dat vroeger ook elkaar 'gijzelen' en dan onderwater duwen??

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now