H.60

583 58 4
                                    

P.O.V. Sabine
Ik wordt gewenkt door Calum, verlegen loop ik die kant op als ik merk dat Esmee er ook niet meer bij me staat. "H-hoi.. Ik ben Sabine." Zeg ik verlegen, ik wil mijn hand uitsteken maar wordt in een knuffel getrokken door Mali. "Och, eindelijk een zusje. Een droom die uitkomt, welkom bij de familie Hood gurl. Nu kan ik eindelijk 'vrouwendingen' delen met een zusje, dat is heel anders dan met je moeder." Ze haalt me uit de knuffel en bekijkt me van top tot teen. "Je lijkt precies op Calum jij!" Zegt ze met een warme glimlach. Ik glimlach terug, zo'n leuke zus had ik nooit durven dromen. Dan wordt ik in de volgende knuffel getrokken. "Hey, ik ben Joy, ik heb je al aan de telefoon gesproken. Je bent nog mooier dan dat Calum mijn heeft verteld en de foto's die hij mij gestuurd heeft." Dankbaar kijk ik haar aan en wendt mijn blik op David. De vader van Calum, ik bedoel papa. "Hey meisje... Ik ben je vader, David." Ik zie emoties in zijn ogen, ik krijg traan ogen en omhels hem. Ik voel gelijk een klik met de familie.

Michael loopt naar me toe en wenkt me. "Kom, ik wil je voorstellen aan mijn ouders." Ik knik en loop mee. "Hoi hoi, ik ben Karen. Moeder van Mike." Zegt Karen trots en ze omhelst me, Daryl staat er nors bij. Volgens mij heeft hij zijn dag niet. "Ik ben Sabine, vriendin van Michael en beste vriendin van Esmee." Ik geef Daryl een hand, zijn blik staat nog chagrijniger als ik Esmee haar naam laat vallen. "Ik ben Daryl." Zegt hij kortaf. "Leuk om jullie te ontmoeten." Zeg ik met een glimlach. "Kom we gaan naar Luke zijn ouders, Esmee staat daar ook." Zegt Michael en hij sleurt me zowat mee. Ik merk wel dat je hier echt liefdevol ontvangen wordt. Mijn pap en mam komen ook richting Luke gelopen.

"Hallo, ik ben Sabine, beste vriendin van..." Ik kan mezelf niet eens laten uitspreken of ik wordt al onderbroken door de moeder van Luke. "Ik weet wie je bent hoor." Zegt ze meteen big smile. "Ik ben Liz, Esmee en Luke hadden het net over jou." Zegt ze lief. Ik glimlach en kijk Esmee aan. Ik geef haar een knipoog, dat is ons teken van 'hoe gaat het?' Ze reageert niet, ik denk dat het iets met Daryl te maken heeft. Hij is echt chaggie! "Hoi, ik ben Andrew. Vader van Luke!" Zegt Andrew en ik krijg een warme handdruk. Ik schenk hem een glimlach. "Laten we maar foto's maken met de fans!" Zegt Luke. Ik knik en we lopen met z'n alle, tenminste Luke, Michael, Calum, Esmee en ik, naar de fans.

Ik zie een bekend gezicht tussen de fans, Alice! "Alice!" Roep ik. Ze kijkt verbaasd op en lacht als ze mij ziet. "Je bent me niet vergeten!" Zegt ze, een tikje verbaasd. Ik lach. "Natuurlijk niet!" Ik loop naar haar toe en geef haar een knuffel. "Trouwe fan?" Zeg ik met een glimlach. Ze knikt hevig. "Ze zijn mijn helden!" Zegt ze, ik zie dat ze emotioneel wordt. "Awh, wat is he twitter?" Verast kijkt ze me aan. "Aliceisinwonderland." Zegt ze, "leuke twitter naam!" Zeg ik terwijl ik mijn mobiel pak. Ik tik de naam in en druk op volg. "Ik zal de boys vragen of ze je willen volgen!" Zeg ik. Volgens mij staat ze op het punt om te huilen. Ik grinnik en zeg gedag. Ik maak nog foto's met veel fans en ga daarna in de auto zitten. Op naar mijn huis.

Wow we zijn al bij hoofdstuk 60!!! Zet in de commends wat je tot nu van het boek vind.

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu