H.8

2K 136 6
                                    

P.O.V. Sabine

Langzaam wordt ik wakker, wat is er gebeurt? Wat een rare droom! "Esmee, ik droomde dat ik een tweelingzus was van Calum, geniaal toch!" Zeg ik terwijl ik Esmee aan stomp. Trouwens, waar zijn we eigenlijk? Ineens word de deur opengegooid, je zou het nooit raden maar Calum fucking Hood staat in de deuropening. "Hey zusje, eindelijk wakker?" Zegt hij. Oke, ik ga zo weer flauwvallen.

"Calum, vang jij mij op? Ik ga weer flauw vallen." Zeg ik tegen hem. Zijn gezicht betrekt, hij kijkt bezorgt naar mij. Hij komt naar me toe en gaat op z'n knieën zitten. "Je gaat toch niet dood? Ik heb je net gevonden!" Zegt hij bezorgt. Ik schiet in de lach, Michael is ondertussen ook binnen gekomen en zit te praten over unicorns met Esmee. Ik geef Calum een knuffel. "Bedankt..." Zeg ik. Hij kijkt me vragend aan. "Calum en ik gaan even naar het park, praten. Michael, ik verwacht dat jij álles ook aan jouw zusje uitlegt oke?!" Ze knikken alledrie gehoorzaam, zo streng klonk ik toch ook niet? Ik steek mijn duim op en ga staan. "Maar eerst, PIZZA!!" Roep ik, Michael begint te schreeuwen van blijdschap. Ik kijk Esmee aan. "Houd je broer in bedwang!" Zeg ik tegen haar, al snel beginnen we keihard te lachen.

Even later is de pizza op en lopen Calum en ik richting het park. Met de bodyguard een meter of drie achter ons zodat hij ons gesprek niet hoort. "Dus?" Begin ik, ik zie Calum slikken. "Ik weet dat ik je al had mogen opzoeken toen wij 18 waren maar dat kon niet..." Ik kijk hem vragend aan, (we zijn nu 19) "jouw ouders kwamen er elke keer achter dat ik contact probeerde te maken." Zegt hij.  "Maar wie zijn mijn echte ouders nou dan?" Vraag ik. "Mijn ouders, naja, nu ook jouw ouders. Als je dat wilt natuurlijk." Zegt hij. Ik kijk hem aan, ik heb nu dus 19 jaar bij mijn neppe ouders gewoond. En dat zonder dat ik iets door had! "Ik ken jouw ouders niet eens, ja alleen alle dingen die alle diehard fans weten..." Zeg ik grinnikend. Hij begint te lachen. "Ben je serieus een diehard fan? Je shipt niemand van de band toch met elkaar mag ik hopen!" Zegt hij lachend. "Euhm, ik ben een soort van Malum girl.... Hihi." Zeg ik een beetje schamend. Hij begint keihard te lachen.

"Maar vertel, waarom zijn we uit elkaar gehaald, is Mali Koa ook mijn zus?" Vraag ik. Calum schraapt zijn keel, hij wijst naar een bankje. Als teken dat ik moet gaan zitten. Ik ga zitten en kijk hem aan. "In het ziekenhuis waren wij onscheidbaar... Maar later werd jij meegenomen voor een onderzoek, na een uur of twee kwam de dokter terug met slecht nieuws. Jij was er niet meer, tenminste dat zei hij. Ik heb altijd geleefd met het gevoel dat er iets niet klopte, ik miste iets... Ik ben het gaan vragen aan mijn moeder en die vertelde dat ik een 'dode' tweeling zus zou hebben. Ik voelde dat het niet klopte en ging meer opzoeken, zoals wat jouw naam was. Ik wist dat het Sabine was en zocht op Facebook jouw naam op. 'Sabine Hood' bestond niet, ik ging op alle accounts kijken van Facebook. Toen ik je had gevonden wou ik contact maken, ik kon via via het nummer van jullie huistelefoon krijgen. Ik belde maar je 'moeder' nam op, ze bedreigde me. Ik kon niet meer bellen. Toen ik Michael zijn verhaal hoorde gingen we samen weer zoeken. Hij plaatse een tweet en zag een meisje dat precies op hem leek, en daarnaast stond jij. Toen ik jouw zag werd ik helemaal blij! Ik voelde me compleet..." Zegt hij. Ik kijk hem met open mond aan. "Oja, Mali Kia is ook jouw zus." Zegt hij....

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now