H.70

587 55 8
                                    

P.O.V. Sabine
Langzaam rek ik me uit, mijn hoofdpijn is minder dan eerst. Ik voel naast me een hoop liggen, ik kijk naar de 'hoop'. Ik zie dat het Michael is, ik grinnik. Hij is best cute als hij slaapt, maar wakker is hij leuker. Ik pak mijn kussen en sla hem een paar keer, wat overigens geen resultaat oplevert. Okay, dan maar op de gemene manier. "Mikey, ik heb een pizza voor je." Kreunend wordt hij wakker. "Nog een keer het woord pizza en ik ga overgeven." Zegt hij. Ik grinnik en sta op uit bed, ik loop naar de badkamer en pak twee aspirientjes en een glas water. "Hier Mike." Zeg ik als ik weer terug ben, hij kijkt me dankbaar aan. "Goed, even over paybacks heh." Zeg ik met een grijns. Hij grijnst terug. Ik pak pen en papier en kijk hem aan."Haarverf?" "Haarverf." Ik geef hem een high five en schrijf het op. "We worden vermoord." Zeg ik, hij knikt. "Ja, ja dat klopt."

Ik loop naar de badkamer en Mikey achter me aan. "Roze?" Hij knikt, ik pak Esmee haar shampoo fles en giet hem leeg. Ze krijgt wel een nieuwe van me. Michael pakt de shampoo fles van me over en giet de haar verf in de fles. Ik draai de dop erop en we lopen weer terug naar de slaapkamer en gaan op het bed zitten. "We zijn zo gemeen." Zegt Michael met een grijns. "Klopt, team badman." Zeg ik grinnikend, Michael zijn hoofd komt dichterbij en zijn lippen raken de mijne. Ik ga d'r in mee en ik voel zijn tong tegen mijn lip tikken, dit heb ik nog nooit gedaan, help? Ik open mijn mond een stukje en onze tongen dansen met elkaar. We worden onderbroken door Esmee die begint te blèren. "Cuteeeeeeee, mibine is real." Beschaamd trekken we terug en ik kijk Esmee dreigend aan.

Iedereen loopt weg en Michael en ik zijn weer alleen. "Mijn ouders vinden je erg aardig!" Zegt hij, ik glimlach. "Dat is mooi, Daryl leek eigenlijk niet zo enthousiast." Zeg ik. Zijn blik wordt duister. "Daryl kan de pot op." Nu is zijn blik niet duister maar verdrietig, ik trek hem in een knuffel. Hij begint te huilen en pakt me vast. Ik aai rustig over zijn rug en sus lieve woordjes in. "Shh, alles komt goed! Wil je vertellen wat er is?" Vraag ik. Hij gaat rechtop zitten en ik pak zijn hand vast. "Daryl... Hij mag Esmee niet, en elke keer als ik daar wat van zeg krijg ik klappen." Zegt hij zacht, hij rolt zijn mouw op en laat een blauwe plek zien. Allemachtig, die is groot! Dat is echt niet normaal hoor. "Waarom doet hij dat?" Vraag ik. Hij legt het hele verhaal uit. Ik kan die Daryl echt wel slaan, en goed hard ook. Ik ga sowieso even met hem praten, want straks loopt het uit de hand ofzo.

Ineens horen we Esmee en Luke schreeuwen. "STOMME DOOS, WHAT THE FUCK MEN. ROZE?!" Roept Luke, ik kijk Michael aan en schiet in de lach. "JE WEET DAT JE NY WEER EEN PAYBACK KRIJGT?!" Hoor ik Esmee d'r achteraan schreeuwen. Ik lig dubbel van het lachen. "Jullie hebben nu wel van die hashtag goals hoor." Roept Michael, ik zit hier nu te lachen als een spastische zeehond met astma. Krijg je ervan als je samen douchet. Haha. Ik sta op en pak mijn mobiel. "Even een foto maken van de 'reletionship goals' van es en Luke." Zeg ik met een grijns. Michael knikt en loopt me achterna. "Trouwens jongens, het is er over twee maanden uit. Het is namelijk geen permanent." Lach ik. Ik hoor verschillende boze tonen in de badkamer. Ik trek de deur open, gelukkig staan ze in kleren. "Even lachen." En ik klik op foto. Ik zet het gelijk op twitter met de #reletionshipgoals en #eske.

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu