H.11

1.7K 115 0
                                    

P.o.v Esmee

Ik kijk Luke vragend aan. 'Vertel maar' zeg ik na een tijdje stilte. 'Eeum kijk' zegt hij, ik knik en luister, Michael ook want hij staart naar luke. 'Kom anders mee naar buiten Esmee' ik knik en volg hem naar buiten. Als ik net naar buiten stap hoor ik geschreeuw van Sabine, zeker weer vermoord door Ash met GTA. 'Kom, wil je Starbucks' ik knik blij, mijn liefde ligt bij Starbucks. 'Eeum, nou ik kan het nu ook wel vertellen, of ongeveer, wil je dat' ik knik.

'Nou kijk... eeum, vroeger toen jij nog bij Mickey en zo woonde... Waren wij goed bevriend. En ik denk nog elke dag aan toen, maarja. Nu... Ow gut ik had dit van tevoren moeten bedenken' zegt hij ik grinnik. 'Maakt niet uit je heb nog genoeg bedenktijd' hij knikt.

'Luke?' Vraag ik na een paar minuten, hij knikt. 'We zijn er' hij begint te lachen. Echt de schattigste, o nee wacht onder geen geding word jij verliefd op Luke, je broer is der toch niet mee eens. En jij kan hem toch nooit krijgen. 'O oeps' zegt hij droog, hij besteld wat en na een paar minuten is het klaar. We lopen de Starbucks uit en komen uiteindelijk uit op een bankje, midden in een park met weet ik veel welke naam.

'Dus' zeg ik uiteindelijk. 'Owja wat ik wou zeggen, o wacht, vroeger waren wij bevriend en je heb denk ik meegekregen dat Mickey en ik elkaar eerst niet mochten.' Ik knik en luke verteld verder. 'Nou dat is gekomen omdat ik toen wist waar jij was.' ik dacht dat het om iets anders ging nouja werd mij wijsgemaakt. 'Dus uiteindelijk kwam hij erachter dat ik ervan wist, en toen zij hij dat ik het moest zeggen. Maar zijn moeder heeft het toen gesmeekt als ik het niet wou zeggen.' Hij slikt hoorbaar. 'Uiteindelijk heb ik het gezegt en...' Verder komt hij niet want ik geef hem een knuffel. 'Maakt niet meer uit Luke, dat was vroeger' hij knikt langzaam.

'Luke?' We hebben een tijdje in stilte gezeten en nog wat bijgepraat maar toen kwam ik opeens met het geweldige idee. Wacht dat hoor je zo wel. 'Jah?' Ligt het aan mij of komt het er twijfelend uit? Zou wel aan mij liggen. 'Wil je een liedje zingen' hij knikt en begint te zingen.

(Zet het liedje amnesia erbij aan, hij staat er nii bij omdat wattpad het onnodig vind om die tussen de filmpjes van YT te plaatsen,)

I drove by all the places we used to hang out getting wasted
I thought about our last kiss how it felt the way you tasted
and even though your friends tell me you're doing fine
and you're somewhere feeling lonely even though he's right beside you
when he says those words that hurt you do you read the ones I wrote you?
sometimes I start to wonder, was it just a lie?
if what we had was real, how could you be fine?
'cause I'm not fine at all

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now