H.32

890 79 3
                                    

P.O.V. Sabine
Ik voel dat ik wordt opgetild, langzaam doe ik mijn ogen open. Ik zie dat we op het strand zijn, ik kijk wie mijn optilt. Mikey, ik kijk recht in zijn ogen. "Je moet echt in je bed slapen, eerst de badkamer, nu het strand." Grinnikt hij, ik glimlach. Michael zet me neer in het zand en ploft naast me neer. "Sabine, ik zie dat het niet goed met je gaat... Toen ik hoorde over wat jij zei van ik kan er nog wel wat sneetjes bij schrok ik heel erg. Vooral omdat ik dacht dat je wist dat je me kon vertrouwen, waarom wist Ash het wel en de rest niet?" Vraagt hij, ik haal mijn schouders op. 'Vertel hem niks!' 'Jawel, vertel hem alles, dat lucht op.' 'Vertel het hem en je krijgt straf.' 'Ik neem de straf op me dan!' Kut stemmen. Ik kan het niet meer, ik begin te huilen. 'Nu ben jij ineens het slachtoffer...' Michael slaat zijn hand om me heen, hij mompelt. "Ik had er niet over moeten beginnen, sorry." "Geeft niet, ik vertel het wel..." 'Waag het niet.' 'Doe maar, ik geloof in je!' Ik slik. "Vroeger had ik het heel moeilijk... En ik wou niemand pijn doen." Begin in.

Nadat ik het hele verhaal heb verteld kijk ik stil naar mijn handen, bang voor zijn reactie en bang voor de stemmen. Ik heb hem ook verteld over de stemmen... "Sabine, het komt goed." Zegt hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Ugh, nep liefde!' Is dit liefde dan? Ik weet niet eens meer wat fucking liefde is. 'Dit is liefde, jullie zijn liefde,' wat? "Sabine? Misschien is dit niet het juiste moment om het er over te hebben maar... Ben je verliefd op Ashton?" Vraagt Michael, ik kijk hem aan. Ik zie dat hij bloost. Schattig! 'Liefde zei ik je.' Maar dat is zielig voor Ashton! 'Die vind een ander die hem gelukkig maakt! Vind jij Ashton leuk? Krijg je als je nu aan hem denk kriebels?' Ik denk aan Ashton maar er gebeurd niks. 'Denk nu dat aan Mikey' Hij is schattig, ik weet het gewoon niet. Ugh. 'Liefde...' Serieus? 'Uhu!' Oke... "Mikey? Ik ben niet verliefd op Ashton.." Ik zie dat hij een beetje nerveus word. "B-ben je dan op mij?" Zegt hij terwijl hij bloost. "Ik euhm... Ja.." Zeg ik blozend. "Wil je mijn vriendin zijn?" Vraagt hij. 'WOEH, GURLLL love is in the air.' "Ja, natuurlijk." Zeg ik. Michael buigt voorover en kust me, tintelingen gaan door mijn lippen. Ik voel me een beetje schuldig tegenover Ash... Maar ik zie hem echt meer als vriend.

Als we weer terug trekken kijkt Michael me lief aan. "Zullen we terug gaan?" Ik knik en sta op, ik klop mijn broek af. Michael pakt mijn hand en we lopen richting de villa. "Hoe zouden de andere reageren?" Vraag ik stil aan Michael. Hij haalt zijn schouders op. "Het enige dat telt ben jij." AWHHHH, DAT IS ZO LIEF. "Awh, dat is lief van je." Zeg ik blozend. We bellen aan, Ashton doet open. Hij kijkt me gebroken aan, hij kijkt naar onze handen en loopt boos weg. "Ashton? Wat is er mate?" Hoor ik Calum vragen, ik hoor niks alleen een dichtslaande deur. Calum loopt naar ons toe, eerst zie ik een beetje zorgen maar dat slaat om toen ik een beetje teleurgesteld keek. "Gefeliciteerd!" Ik loop naar binnen en ik zie dat Calum Michael tegenhoudt. "Breek haar en ik breek jou, duidelijk!" Haha, Calum toch. 'Vind Esmee dit leuk denk je?' Onee, chips...

Twins {5sos Fanfictie} √Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin