H.69

600 56 2
                                    

P.o.v Esmee

'Hihi, je lijkt wel een roze olifant.' Zegt Sabine, terwijl ze met haar vinger ergrns in de lucht steekt. 'Ik heb nog nooit... Euhm... Gekust met een eenhoorn.' Zegt Sabine. Ze begin dom te lachen en Michael doet mee, iedereen pakt een shotje. Als Mikey er ook een wil pakken houdt ik hem tegen. 'Schatjeeee, jij hebt mij gekust gekkie.' Zegt ze dom lachend.  Oke dit gaat iets te ver... 'Oke, het is genoeg zo, ik breng Sabine naar bed.' Zeg ik. 'Ik ben niet moe-hoe.' Zeurt ze. Ik pak haar op en loopt naar de slaapruimte. 'Je haar is zo roze als Calum zijn olifant. Hihi.' Hikt ze van Lachen, maarja ik kan niet wachten tot morgen. Opeends springt ze uit mijn handen en in plaats van op haar benen terecht te komen belandt ze op haar kont. Ze kan het niet meer binnen houden en kots de boel onder. Ik kijk haar vies aan. "LUKE ROBERT HEMMINGS, KOM ES." Ze kijkt mij geïrriteerd aan. Ze sta op en wankel naar mijn bed en laat zich vallen in bed. Voor ik het weet slaapt ze. 'JA DENK HET EFFE NIET HE CLIFFORD!' Ik rol met mijn ogen en loop naar hem toe, 'ruim eens op, anders duw ik je erin!' Zeg ik 'duivels' hij schrikt en begint gelijk met boenen, ik loop mijn kamer in en help mee, 'ik kon het niet aan zien, dus ik ga helpen' 'ow shut up' zegt hij, ik begin lachend mee te helpen.

'lukey' ik zet Mijn puppy ogen op. 'Oow stop pleaase??!' Zegt hij smeekend, 'alleen als ik bij jou mag slapen?!' Hij knikt en tilt mij op. 'Madame' zegt hij overdreven netjes, 'meneer' hij legt me op bed en slaat zijn arm om me heen, 'slaap lekker' mompelt hij nog en dan val ik in slaap.

Als ik wakker word kijk ik in twee Blauwen ogen, nog even en ik verdrink er echt in. 'Hey ik zij wat?!' Zegt Luke, 'eugh Wat? Ik dat even ergens aan te denken' zonder dat ik het echt merk, is het al mijn mond, 'over wat?' Ik begin te blozen, 'is het iemand anders?' Vraagt hij gebroken, 'Lukey, ik dacht aan het feit, dat ik nog wel eens ga verdrinken in jou ogen' hij komt naast me zitten en slaat ze armen om me heen. 'Ik was g... Gewoon bang. D... Dat je m-me zou verlaten, en d-dit alleen voor g-Geld doet' snikt hij, ik wrijf over zijn rug heen, 'Lukey, ik zou jou voor geen goud verlaten, je bent het beste dat me ooit overkomen is, en als ik het ooit voor geld zou doen, ik heb een broer wiens rekening ik kan plunderen' 'oowja vergeten, nou kom mee. Dan gaan we Mickey en Sabine wakker maken' ik spring op en ren naar de kamer van Sabine, 'Hoi! Hoe is het?' Ik huppel vrolijk naar binnen terwijl ik,het zeg, maat ze kijkt me chagrijnig aan. "Ik ga dood." Kreunt ze, ik begin te lachen, uitslover, ik loop weer de kamer uit, nu Is het Luke's beurt, "HOE THE FUCK KAN HET DAT JULLIE GEEN KATER HEBBEN?" Hoor ik Sabine nog roepen, mijn beurt om mijn broer wakker te maken, 'GOEIEMORGEN ZONDER ZORGEN' roep ik, chagrijnig kijkt Mike me aan, een glimlach komt op mijn lippen, ik loop naar hem toe en fluister zacht "Payback, brother." Hij kijkt me boos aan en ik ren de deur uit, 'IK KRIJG JE NOG WEL SIS!' Hoor ik hem nog roepen.

'Hoe ging het?' Fluistert een stem in mijn oor, ik schrik. 'Rustig maar Sweety, ik ben het Luke' ik draai me om en kus Luke, ik sla mijn handen om zijn nek en hij legt zijn handen op mijn heupen, *klik* 'aawh hoe Cute maar kunnen jullie een Kamer huren de volgende keer' zegt Calum, ik word rood en kijk naar beneden, 'hey maar Gast ik zou eens bij Je zusje en Mike gaan kijken' zegt Luke grijnzend. 'Doe ik zo' wij knikken en sluipen naar boven, als ik de kamer deur open zie ik een kussende Sabine en Michael, 'een photo van maken' fluistert Luke in mijn oor, ik knik en maak een Photo...

Twins {5sos Fanfictie} √Where stories live. Discover now