H.62

562 60 0
                                    

P.O.V. Sabine
Ik loop een gigantisch huis binnen, het is veel groter dan waar ik woonde in Nederland, en dan nu te bedenken dat ik hier woon! "Je mond staat open." Grinnikt Calum. Beschaamd doe ik mijn mond dicht. "Eerst koffie drinken en bijkletsen of eerst de koffers boven brengen en je kamer kijken?" Vraagt Mali. "Ik ga voor het tweede, eerst even bijkomen van de vliegreis." Zeg ik met een glimlach. Mali wenkt me mee naar boven, samen met haar sjouw ik mijn koffers mee. Ik moet echt wat minder kleren meenemen in het vervolg. 'Ja, ze maken je toch niet mooier.' Stop nou Annabelle, ik wil mijn ouders niet pijn doen. 'Heb je toch al gedaan.' 'Stop Annabelle, je gaat te ver!' 'O, heilig boontje begint zich d'r ook mee te bemoeien.' 'Ja, ik vind dat je echt veel te ver bent gegaan! Laat haar nou met rust! Alsjeblieft, voor een weekje? Zodat ze normaal haar familie kan ontmoeten.' Goed zo aardige stem. 'Oke, vooruit. Omdat ik wel toe ben aan vakantie. Maar, ik kom terug!' 'Oke, jammer, maar oke.' Yes, de stemmen laten me een week met rust!

"Kijk, dit is jouw kamer." Zegt Mali terwijl ze een deur opengooit. Mijn mond valt weer open, hoe kan het dat ze gewoon mijn smaak weten?! Mooie zwarte muren, met posters van alle bands die ik luister, een groot hemelbed en een lekkere chill bank, een grote televisie en twee deuren. "Loop maar naar de deuren toe hoor. Een is je kledingkast en de ander jouw badkamer." Zegt Mali. Ik zet mijn koffer op mijn bed en Mali volgt mijn voorbeeld. Ik loop naar de eerste deur die me opvalt, de badkamer deur. Een heel mooi bad en een douchecabine, een stoere wasbak en een kast met nodige dingen. Oja, een toilet natuurlijk ook. "Het is prachtig!" Weet ik net even uit te brengen. "Dan heb je je kast nog niet gezien!" Zegt Mali enthousiast, ik loop naar de kast toe en open de deur. Nu staat mijn mond open en vallen mijn ogen er zowat uit van verbazing! Een supergrote inloopkast met een paar jurkjes en heel veel sneakers en Timberlands, zwarte skinny jeans en heerlijke sweaters, leuke vestjes en ondergoed. "Wauw, zo AMAZING!" Roep/zeg ik en ik vlieg Mali om haar nek. "Graag gedaan!" Zegt ze.

Nadat we mijn koffer hebben uitgepakt lopen we naar beneden, papa en mama zitten al op de bank. Ik ga naast mam zitten. "Waar is Cal?" Vraag ik. Joy haalt haar schouders op, "hij kreeg een telefoontje ofzo." Zegt ze. Oh, ik denk dat dat Nikki is, dat ga ik natuurlijk niet zeggen. Dat mag hij lekker zelf doen. "Ik hoorde dat jij met Michael verkering hebt?" Zegt Mali enthousiast. Ik knik blij. "Ja! Wel na wat drama maar dat hoort erbij." Zeg ik, Mali kijkt me vragend aan en ik werp een blik van 'dat leg ik wel een keer uit'. "Vertel eens, wat voor werk doe je, of welke opleiding. Vertel eens wat over je hobby's en dergelijke." Zegt David dan. Ik denk even na, waar houdt ik eigenlijk heel erg veel van? "Ik doe momenteel een opleiding in de muziekindustrie, maar dat is in Nederland dus dat ga ik opzeggen. Ik ga denk ik een opleiding in de muziekindustrie hier in Sydney zoeken, verder heb ik een bijbaantje bij de Starbucks. Mijn hobby's zijn zingen, fotograferen, gamen en muziek luisteren." Zeg ik. Ze knikken goedkeurend. "Ey, een vraagje. Je zit toch niet heel de dag te gamen?" Vraagt Mali. Ik grinnik en schud mijn hoofd. "De helft van de dag... De andere helft slaap ik." Zeg ik met een knipoog.

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu