Şaka

12.1K 770 279
                                    

Videoyu izlemediyseniz mutlaka izleyin güzel yorumlamışlar


Herm'den

"Lütfen Granger beni zorlama. Senden hoşlanmıyorum. Bunun için beni daha fazla zorlayamazsın" bu çocuk şimdi ne saçmalıyor? Ona inanamaz gözlerle bakıyordum. Ben onu benden hoşlansın diye zorluyor muymuşum? Ona bakıp gözlerimi devirdim.

"Ne saçmalıyorsun sen?"

"İyi eğlenceler Granger" yeşil gözlerinin içi karanlık bir eğlence ile parlıyordu. Ben ona cevap veremeden hızlı adımlarla uzaklaştı. Kolumun ağrısı artarken bana doğru öfkeli adımlarla yaklaşan iki kız gördüm.

"Tom'dan uzak dur seni küçük kaltak"

Gözlerim şaşkınlıkla açılırken karşımdaki kıza baktım. Nasıl böyle bir şey söyleyebilirdi. Sinirimi bastırmaya çalışarak uzaklaştım. Arkamdan konuştuklarını duyabiliyordum. Dünkü düello ile ilgili olduğunu düşünüp fazla üstünde durmadım. Riddle'ın her ne kadar kabul etmek istemesemde burada bir hayran kulübü vardı ve bu aptal kızlarda akıllarınca onu korumaya çalışıyorlardı.

Büyük salona kahvaltı için gitmeden önce biraz oyalandım. Vakit hala çok erkendi. Malfoy'un uyanıp uyanmadığını merak ediyordum. Şu an Malfoy'un arkadaşlığına muhtaç olmaktansa nefret ediyordum. Benim Harry'e ihtiyacım vardı. Onu çok özlemiştim. Burada onun ailesinin katiliyle aynı çatı altında yaşamak beni geriyordu. Adımlarımı büyük salona çevirdim. Kapıdan girdiğimde yükselen fısıltıları fark etsem de ne konuştuklarını önemsemedim. Yerime oturup syltherin masasına baktım. Gözlerim Malfoy'u arıyordu. Onu bulduğumda bana gülümseyen gözlerine gülümseyerek karşılık verdim.

Daha sonra ise gözlerim istemsiz olarak syltherin masasında oturan başka birine takıldı. Siyah dalgalı saçları, inanılmaz tonda yeşil gözleri ve pürüzsüz teniyle Tom Riddle her zamanki yerinde oturmuş tabağıyla oynuyordu. Ne kadar yakışıklı göründüğünü yok sayıp bugün bana söylediklerini düşündüm. Şimdi nasıl bir oyun oynuyordu? Ben ona bakarken oda gözlerini tabağından çekip bana bakmaya başladı. Gözleri beni bulduğunda istemsizce gerildiğimi hissettim. Düşündüğüm şeyler ise kendimden nefret etmeme sebep oldu. Nasıl onun yakışıklı göründüğünü düşünebilirdim ki? O bir şeytandı, o geleceği mahvedecek olan Karanlık Lord'du.

Bir şeyler yemek için masaya baktım. Nedense iştahımın olmadığını hissediyordum ama dünden beri fazla kan kaybetmiştim ve bir şeyler yemem gerekiyordu. Elimi en sevdiğim peynirli böreğe uzattım ve bir ısırık aldım. Almamla birlikte yüzümü buruşturup tükürmem bir oldu. Böreğin içinde peynir yerine toprak olduğunu gördüğümde neler döndüğünü anlayamıyordum. Balkabağı suyuna uzandığımda kadeh elimi keserek parçalandı. Acıyla yüzümü buruştururken karşı masada kikirdeyen ravenclawlu kızları gördüm. Ellerinde asalarıyla bana bakıyorlardı. Bunu onlar mı yapmıştı ama neden? Sinirle elimden akan kana baktım. Asamı sallayıp ortalığı toparladım ve kimseyi lanetlemeden büyük salondan çıktım.

"Başına gelenler az bile Tom'dan uzak duracaksın" baktığımda syltherinli kızları gördüm.

Tom mu bunun onunla ne alakası var? Ahh aptal Granger. Söylediklerini hatırlasana o kızları gördükten sonra yaptı. Yeni planı bu hayran klübünü üstüne salarak seni delirtmeye çalışıyor

Kendi kendime olayı çözdüğüm için gülümsüyordum. Ama Riddle... Ah bu çocuk kesinlikle çok sinir bozucu. Böyle bir şey yapması çok tuhaf. Benim tanıdığım Voldemort kimsenin arkasına saklanmadan bütün kötü işlerini yürütür. Ama bu benim tanıdığım Voldemort değil. Riddle gençliğinin ve yakışıklılığının verdiği avantajları kullanmaktan çekinmiyor. Voldemort'un böyle biri olacağını hiç düşünmemiştim ama nedense bu davranışı beni gülümsetiyor.

değişim~tomioneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin