Dance Night (Part 2)

11.7K 565 44
                                    

"Αγαπητό ημερολόγιο, σε λίγες ώρες είναι ο χορός. Θα έρθει άραγε; Και αν εμφανιστεί με την Χέλεν; Έκανα σωστά που δέχτηκα να με συνοδέψει ο Ζακ στον χορό; Δεν ξέρω...Δεν ξέρω τι κάνω. Είμαι μπερδεμένη. Και για όλα φταίει αυτός. Με έχει μπερδέψει τόσο πολύ. Όσο για τον Ζακ...Δεν με άφησε σε ησυχία μέχρι να δεχτώ να πάμε μαζί το βράδυ. Δείχνει να ενδιαφέρεται για μένα αληθινά. Άλλα εγώ δεν αισθάνομαι κάτι για αυτόν. Είμαι τόσο μπερδεμένη..."

Οι ετοιμασίες έχουν τελειώσει. Είναι όλα έτοιμα. Έχω ετοιμαστεί και περιμένω τον Ζακ να έρθει. Οι γονείς μου λείπουν και είμαι μόνη στο σπίτι μέχρι που ακούω το κουδούνι να χτυπάει. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τον Ζακ να μου χαμογελάει. Η αλήθεια είναι πως είναι όμορφος απόψε.
"Είσαι έτοιμη;" "Είμαι." Βγαίνουμε έξω και καθώς ο Ζακ πάει να μου ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω στο απέναντι πεζοδρόμιο τον Κόλιν να με κοιτάει. Το κοίταγμα του ήταν τόσο νευριασμένο άλλα και ταυτόχρονα τόσο λυπημένο. Δεν ξέρω τι να κάνω...Βασικά ξέρω. Θέλω να τρέξω στην αγκαλιά του και να εμφανιστώ μαζί του στο χορό. Άλλα ξέρω πως δεν πρέπει...Και ξέρω πως ο εγωισμός μου δεν θα με αφήσει. Ο Ζακ τον κοιτάει περίεργα και ύστερα κοιτάει εμένα "Τι κάνει ο καθηγητής Κόλιν έξω από το σπίτι σου;" "Δεν ξέρω..." "Τζεν δεν μπορείς να μου βγάλεις από το μυαλό ότι κάτι τρέχει μεταξύ σας. Έχω παρατηρήσει την συμπεριφορά μεταξύ σας." "Μπορούμε να πάμε στον χορό; Σε παρακαλώ." "Όχι μέχρι να μάθω τι θέλει εδώ" αρχίζει να περπατάει προς το μέρος του Κόλιν καθώς εγώ του φωνάζω να γυρίσει πίσω. Δεν με ακούω όμως. Πλέον έχει φτάσει και τους βλέπω να μιλάνε. Το βλέμμα του Κόλιν έχει σοβαρέψει.

Δεν ξέρω που να πάω. Δεν έχω που αλλού να πάω. Έφυγα από το σπίτι. Δεν μπορούσα να μείνω έτσι και αλλιώς. Περπατάω για ώρες μέχρι που φτάνω έξω από το σπίτι της. Βρίσκω το θάρρος να πάω να χτυπήσω την πόρτα και δεν με νοιάζει αν ανοίξουν οι γονείς της άλλα βλέπω την πόρτα να ανοίγει. Είναι αυτή και ο Ζακ. Δεν δείχνει χαρούμενη. Είμαι σίγουρη πως με το ζόρι είναι μαζί του. Με είδε. Θέλω να τα βάλω στα πόδια άλλα κάτι μέσα μου μου λέει να μείνω. Βλέπω τον Ζακ να έρχεται προς το μέρος μου και όχι και τόσο χαρούμενα.

"Κύριε Κόλιν..." "Ζακ..." "Τι κάνετε εδώ; Και μάλιστα έξω από το σπίτι της μαθήτριας σας;" "Δεν καταλαβαίνω τι λες Ζακ...Εγώ μόνο μία βόλτα έκανα και έτυχε να σταματήσω εδώ." "Σας παρακαλώ μην με περνάτε για χαζό. Έχω δει πως κοιτάτε την Τζεν και θα έλεγα δεν είναι και τόσο ωραία προς καθηγητή σε μαθήτρια." "Τι θες να πεις Ζακ;" "Ξέρετε τι θέλω να πω. Και αν δεν το σταματήσετε θα αναγκαστώ να σας αναφέρω στον διευθυντή..."

My TeacherΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα