Jealous

6K 293 8
                                    

Είμαι μέσα στο μπαράκι και περιμένω τον Κόλιν. Δεν έχω πάρει να πιω κάτι ακόμα. Προτιμώ να έρθει και ο Κόλιν ώστε να πάρουμε μαζί. Βλέπω μια παρέα αγοριών να με κοιτάνε κάπως περίεργα και αρχίζω να φοβάμαι. Γαμώτο, Κόλιν που είσαι;

Θέλω να πάρω τηλέφωνο τον πατέρα της ώστε να δω αν είναι στο Λονδίνο. Αν έχει μάθει για μένα και την Τζεν. Η Τζεν αν το μάθει σίγουρα θα θυμώσει άλλα πρέπει κάτι να κάνω με αυτή την ιστορία. Δεν μπορώ άλλο να με μισεί ο πατέρας της. Θέλω να τον κάνω να δεχτεί αυτή την σχέση. Τον παίρνω τηλέφωνο και περιμένω να το σηκώσει. "Παρακαλώ;" "Ναι...Κύριε Μόρισον;" "Ο ίδιος, ποιος είναι;" για λίγα δευτερόλεπτα δεν μίλησα μέχρι που πήρα μια βαθιά ανάσα "Είμαι ο Κόλιν, ο πρώην καθηγητής της κόρης σας." δεν τον ακούω να λέει κάτι. Σίγουρα θα του ήρθε ξαφνικό. Δεν θα περίμενε ποτέ να τον πάρω τηλέφωνο. "Κύριε Μόρισον το ξέρω πως όλο αυτό σας ήρθε ξαφνικό άλλα σας παρακαλώ πρέπει να μάθω κάτι." "Είσαι με την κόρη μου; Πες μου που έχεις την κόρη μου!" γυρνάω πίσω καθώς είμαι έτοιμος να απαντήσω άλλα βλέπω να έρχεται η Τζεν. Χωρίς να δώσω απάντηση κλείνω το κινητό και προσπαθώ να είμαι χαλαρός σαν να μην συμβαίνει τίποτα. "Κόλιν γιατί με έχεις αφήνεις μόνη μου;" "Μωρό μου τι λες; Μόλις θα ερχόμουν μέσα." "Κόλιν κάθομαι εδώ και 10 λεπτά μέσα μόνη μου και μια παρέα αγοριών δεν έχει σταματήσει να με κοιτάει, γιατί με αφήνεις μόνη μου; Φοβάμαι." "Τι; Ποιοι σε κοιτάνε; Γιατί σε κοιτάνε;" "Που θες να ξέρω; Αυτά συμβαίνουν όταν με αφήνεις μόνη μου." μου κάνει παράπονα και εγώ της πιάνω το χέρι "Πάμε μέσα."

Ήμαστε μέσα στο μπαρ περίπου 1 ώρα. Εγώ χορεύω ενώ ο Κόλιν μιλάει με κάποιον γνωστό του που είδε. Φυσικά δεν έχει σταματήσει να με ελέγχει και να με κοιτάει και αυτό με κάνει να νιώθω κάπως άβολα. Καθώς χορεύω κοιτάζω τον Κόλιν και βλέπω να έχουν πάει δύο κοπέλες στην παρέα τους. Δεν μπορώ να κρύψω πως μέσα μου νιώθω ζήλεια. Είναι στην ηλικία του και μπορεί να κυκλοφορήσει μαζί τους. Άμα πάω να κάτσω εγώ δίπλα του αυτή την στιγμή θα σχολιάζουν "Μα τι θέλει αυτή η μικρή εδώ;" Θεέ μου ζηλεύω τόσο πολύ.

Την βλέπω να χορεύει, να κουνιέται στον ρυθμό της μουσικής και απλά θέλω να την πάω σπίτι και να την κάνω να ουρλιάζει το όνομα μου. Είδα έναν γνωστό μου από την δουλειά και κάθομαι μαζί του ενώ μας επισκέπτονται και δύο κορίτσια. Δεν θέλουμε να γίνουμε αγενής και τους λέμε να κάτσουν μαζί μας. "Εσύ όμορφε τι δουλειά κάνεις;" "Είμαι καθηγητής..." "Να μαντέψω πως όλες οι μαθήτριες σου σε χαζεύουν εε;" με πλησιάζει και εγώ της γελάω. Ρίχνω μια ματιά στην Τζεν και βλέπω να κοιτάζει με ζήλεια και θυμό. Άλλα κάτι άλλο δεν μου άρεσε. Νόμιζω πως έχει πληγωθεί από το σκηνικό που βλέπει. Την βλέπω να πηγαίνει προς τις τουαλέτες και αποφασίζω να την ακολουθήσω.

My TeacherΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα