Day 2

6K 322 20
                                    

Είμαστε και οι δύο γυμνοί ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και δεν έχουμε πει κουβέντα μέχρι τώρα. "Κόλιν γιατί το κάναμε αυτό; Με αυτό ερχόμαστε περισσότερο κοντά. Εμείς υποτίθεται πως πρέπει να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλον" "Τζεν το ξέρω! Νομίζεις πως δεν το ξέρω; Αυτό προσπαθώ από την μέρα που σε γνώρισα. Να μείνω μακριά σου. Άλλα δεν μπορώ! Δεν θέλω! Θέλω να είμαι κάθε μέρα μαζί σου... Να σε αγγίζω... Να σε φιλάω..." "Τότε ας είμαστε κάθε μέρα μαζί. Μην φύγεις σε παρακαλώ." "Τζεν έχασα την δουλειά μου. Με στέλνουν μακριά. Δεν μπορούμε όσο και να το θέλουμε" "Τότε...Τότε άσε με να έρθω μαζί σου."

Την κοιτάζω στα μάτια και προσπαθώ να καταλάβω τι είπε μόλις τώρα. Να έρθει μαζί μου; Τα έχει χάσει τελείως. Δεν θέλω να παρατήρησει το μέλλον της για μένα. Εγώ θα την καταστρέψω. "Τζεν τι λες; Εγώ το μόνο που θα κάνω είναι να καταστρέψω το μέλλον σου." "Κόλιν εσύ θέλω να είσαι το μέλλον μου." της χαιδεύω απαλά το πρόσωπό της "Το ξέρω. Άλλα δεν γίνεται." φοράω το παντελόνι μου και σηκώνομαι από το κρεβάτι "Τζεν πρέπει να πας στο δωμάτιο σου" "Μην με διώχνεις σε παρακαλώ" ακούμε την πόρτα να χτυπάει. Δεν περιμένω κανέναν. "Γρήγορα πήγαινε στο μπάνιο!" σκεπάζεται με το σεντόνι παίρνει τα ρούχα της και πηγαίνει να κρυφτεί. Εγώ φοράω την μπλούζα μου και πηγαίνω να ανοίξω. Ανοίγω την πόρτα και μπροστά μου βλέπω την Κέλλυ "Κέλλυ τι κάνεις εδώ;" "Κόλιν δεν αντέχω άλλο. Πρέπει να μιλήσουμε" μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και εγώ κλείνω την πόρτα "Κέλλυ καλύτερα να φύγεις." "Δεν θα αργήσω. Απλά θέλω να σου ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα" παίρνω μια βαθιά ανάσα και είμαι έτοιμος να την ακούσω "Κόλιν, είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Σε θέλω πάρα πολύ. Και το εννοώ. Από την μέρα που ήρθες στο σχολείο σε ερωτεύτηκα."

Ακούω καθάρα το τι λένε. Μα τι στο καλό λέει; Τι είναι ερωτευμένη μαζί του; Δεν ξέρει καν τι είναι έρωτας. Δεν τον αγαπάει σίγουρα. Νομίζει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του άλλα δεν είναι. Μόνο εγώ τον αγαπάω αληθινά. Μόνο εγώ τον ξέρω καλά. Καμία άλλη.

Κοιτάω την Κέλλυ χωρίς να λέω κάτι. Ήξερα ότι την είχε πατήσει μαζί μου άλλα δεν περίμενα τόσο πολύ. "Λοιπόν; Κόλιν θα πεις κάτι;" "Κέλλυ δεν ξέρω τι να πω..." "Άσε. Μην πεις τίποτα." με πλησιάζει και χαμογελάει "Με θες και εσύ έτσι;" αρχίζει να μου κάνει "παιχνίδια" και να γελάει. Κολλάει πάνω στο κορμί μου και εγώ προσπαθώ να την διώξω μακριά μου. Φοβάμαι μην βγει η Τζεν και γίνει χαμός. Την έσπρωξα με δύναμη μακριά. "Κέλλυ έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Εγώ δεν νιώθω τίποτα για σένα. Πόσες φορές πρέπει να στο πω;" "Ακόμα έχεις το μυαλό σου σε εκείνη που μου έλεγες; Αφού δεν σε θέλει γιατί επιμένεις;" "Δεν ξέρεις. Οπότε μην μιλάς. Καλύτερα να φύγεις." ανοίγω την πόρτα και περιμένω να φύγει "Κόλιν εγώ θα συνεχίσω να σε θέλω." έφυγε λέγοντας αυτά τα λόγια και έκλεισα την πόρτα. Τότε βγήκε και η Τζεν. Είχε ντυθεί. "Το ήξερα! Το ήξερα ότι σε ήθελε!" "Εγώ όμως δεν την θέλω." "Και; Δύσκολο είναινα πέσεις στο κρεβάτι μαζί της; Λίγο να στην πέσει..." "Τζεν μου την έχει πέσει είδη και ορκίζομαι πως δεν έχω κάνει τίποτα." δεν μίλησε. Το μόνο που έκανε ήταν να κάτσει στο κρεβάτι και να κοιτάει κάτω. Έκατσα δίπλα της και αναστέναξα. "Μου έχεις λείψει τόσο πολύ. Μου έχουν λείψει οι στιγμές μας."

Τον κοίταξα και ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια μου. Μου το σκούπισε. Τον κοιτάω στα μάτια καθώς μου χαϊδεύει το πρόσωπό μου. "Τζεν, πάμε μια βόλτα;" "Τώρα; Τέτοια ώρα;" "Ναι. Τέτοια ώρα. Σε παρακαλώ." δεν μπορούσα να του πω όχι. Φορέσαμε τα μπουφάν μας και βγήκαμε έξω. Αρχίσαμε να περπατάμε και να κάνουμε βόλτες "Η Χέλεν υπέγραψε το διαζύγιο" τον κοιτάω χαρούμενη "Τι; Αλήθεια; Δηλαδή τώρα δεν είσαι παντρεμένος;" "Όχι δεν είμαι. Επίσης θα σταματήσει να μας τραβάει φωτογραφίες και όλα αυτά που έκανε. Φεύγει μακριά." "Ποιος σου τα είπε όλα αυτά;" "Ήρθε και μου μίλησε ο Ζακ. Φαίνεται ότι έχει αλλάξει. Επίσης η Χέλεν έχασε και το παιδί." δεν απάντησα. Λυπήθηκα τόσο πολύ που έχασε το παιδί της. Μάλλον έχει μετανιώσει για αυτά που έκανε. Καθίσαμε σε ένα παγκάκι. Μου κράτησε τα χέρια και εγώ τον κοίταξα στα μάτια "Όταν φύγω θέλω να μου υποσχεθείς πως δεν θα με ακολουθήσεις" "Κόλιν εγώ θέλω να έρθω μαζί σου." "Το ξέρω. Και εγώ το θέλω. Άλλα δεν γίνεται." "Με αγαπάς ακόμα;" χαμογέλασε και με πλησίασε "Ποτέ δεν σταμάτησα. Πάντα θα σε αγαπάω. Αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε." "Ας ζήσουμε αυτές τις τελευταίες μέρες. Είμαστε στην Ρώμη." γέλασε και τον κοιτάω χαμογελόντας "Τι θες να πεις δηλαδή;" "Δηλαδή....Αν είμασταν όπως πρώτα...Αν δεν ήξερε κανείς για εμάς...Και είμασταν χωρίς προβλήματα...Τι θα μου έκανες; Που θα με πήγαινες;" τον κοιτάω πονηρά και μου αρπάζει το δεξί μου χέρι. "Έλα να σου δείξω."

Έχουμε γυρίσει σχεδόν όλοι την Ρώμη. Πήγαμε για φαγητό, να διασκεδάσουμε...Αυτά που ακριβώς θέλαμε να κάνουμε. Ξεχάσαμε τα προβλήματα που έχουμε. Τώρα είμαστε σε ένα στενό μόνοι μας. Δεν υπάρχει φως και έχει τρομάξει. Προσπαθώ να την κάνω να μην φοβάται. Είναι μεσάνυχτα. "Κόλιν ας γυρίσουμε στο ξενοδοχείο.." "Θα γυρίσουμε σε λίγο. Σε θέλω πολύ Τζεν" της σηκώνω το δεξί της πόδι και το ακουμπάω στην μέση μου. Φιλιόμαστε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που σταματάει να με φιλάει. "Τι έπαθες;" "Δεν θέλω πάλι." "Γιατί; Αφού σου αρέσει. Το θες." "Κόλιν δεν ξέρω...Όσο μου έρχεται στο μυαλό ότι σε λίγες μέρες θα χωρίσουμε οριστικά....Δεν μπορώ." της κάνω τα μαλλιά πίσω και χαϊδεύω το πρόσωπο της "Δεν είπαμε πως θα ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματά μας;" "Ναι...Άλλα δεν μπορώ. Σε θέλω μαζί μου για πάντα. Να είμαστε ελεύθεροι. Οι δυο μας. Μακριά από όλους." δεν κάνω τίποτα πάρα μόνο να την αγκαλιάσω σφιχτά. "Και εγώ μόνο αυτό θέλω. Σου υπόσχομαι πως με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σε δω. Εντάξει ζωή μου;" σκούπισα τα δάκρυά της και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η ώρα ήταν περίπου 2 το βράδυ. Όλοι κοιμόντουσαν. Πήγε να πάει στο δωμάτιό της άλλα την σταμάτησα "Που πας;" "Εσύ που λες; Να κοιμηθώ.." "Δεν θες να κοιμηθείς κάπου καλύτερα;" γελάει καθώς εγώ την αρπάζω και την φιλάω με δύναμη. Ακούμε φωνές και γέλια και η Τζεν κατάλαβε πως ήταν η παρέα της. Τώρα γύρισαν και αυτοί. Γιανα μην μας δουν πήγαμε γρήγορα στο δωμάτιό μου. Χωρίς να ανάψουμε το φως την κόλλησα στον τοίχο. "Πες μου ότι δεν με έχεις βαρεθεί." "Δεν σε έχω βαρεθεί. Ποτέ δεν θα σε βαρεθώ." με καυλώνει τόσο πολύ. Θέλω να της κάνω έρωτα κάθε μέρα. Νιώθω το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου. Της βγάζω την μπλούζα και ξαφνικά βλέπουμε το φως να ανάβει. Μπροστά μας εμφανίζεται η Κέλλυ.

My TeacherWhere stories live. Discover now