2.10

2.4K 190 12
                                    

Ben gittikten sonra çok fazla şey değişmiş. Effy fotoğrafçılığa merak salarak dünyayı turlama kararı almış ve şu an Pennsylvania'daymış. Bella ve Joseph hala ayrıydılar ama bıraktığıma nazaran iyi geçiniyorlardı.

April birisiyle tanışmış ve kendini gerçekten kaptırmış. Yani arkadaşlarımın hayatında her şey gayet normal ilerliyor sadece benim hayatım biraz aksamış.

"Bu kedinin neden vücudu bu kadar uzun?" diye sordu Joseph hemen yanında büyük yer kaplayarak yatan Chelsea'ya bakarken.

"Türünden dolayı,"

"Çok sevimsiz," dedi

"Sus bence,"

Gülüştük.

"Her neyse o güzelim saçlarını batıran şey ne?" diye sordu Bella, her zaman saçlarıma övgüler yağdırırdı, hatta bir ara saçlarını kızıla boyatmıştı, güzel de olmuştu ama onu memnun etmemişti.

"Brandon öyle istedi,"

Elini alnına serçe vururken "Ne?" diye bir çığlık attı "Tanrım! Bir erkek için güzelim saçlarımı mı mahvettin?"

Joseph "En azından Andrea, Brandon'ı kazanmak için çabalıyor," diye homurdandı.

Yüzünü buruşturarak "Brandon kazanılmak için gösterilen çabaya değen bir adam olmasına rağmen saç rengini batırmak aptalca,"

"Gayet hoş bir şey,"

"O zaman sen de kız arkadaşının saç rengini değiştir çünkü pembe gerçekten göz yoruyor,"

"Sana ne benim kız arkadaşımın saç renginden?"

"Sen benim erkek arkadaşımın tişörtüne karışıyordun ama,.."

"Senin erkek arkadaşın tişört giymiyor 'Yalanacak Kaslarım Var!' giyiyor!" dedi Joseph ve dilini dışarı çıkarıp "Öllölölölö" sesini çıkararak dilini salladı.

Bella, Joseph'in dilini koparma arzusuyla ona doğru uzanırken "Vücudu sırf seninkinden daha iyi diye böyle düşünüyorsun," diye hırladı.

Joseph, Bella'nın eline vurarak kendinden uzaklaştırdı "Tipi olmayan erkekler kas yapar," diye homurdandı.

"Ha öyle mi?" dedi ve abartılacak derecede gözlerini devirdi "Onlarca ünlü var hem yüzü yakışıklı hem de kasları olan,"

"Onlar ünlü, vücutlarıyla para kazanıyorlar,"

"En yakın örnek, Ted! Ted'i de geçtim Brandon! Onlar gayet de yakışıklı ve kasları var, şimdi genelleme yapmayı kes ve ne kadar tembel olduğunu itiraf et,"

"Ben sadece yatakta iş yaparım,"

"Ah, evet! Sürekli altta kalarak."

"Üstüne çıktığımda iki hafta penguen gibi yürümüştün!"

Afedersin Bella, güldüm.

Bella dişlerini birbirine bastırarak bir şey söylemek için ağzını açtı sonra vazgeçip kapattı. Tekrar bir şey söylemek için ağzını açmıştı ki kapattı ve önüne dönüp kollarını göğsünde birleştirerek sertçe arkasına yaslandı. Elimi dudaklarımın üzerine koyarak gülümsememi bastırmaya çalıştım. Onların arasına girip aslında inatlarını bırakıp tekrar takılmaya başlasalar her şeyin düzeleceğini söylememek için kendimi çok zor tutuyordum.

Ted ağzı kulaklarında "Haksız bir iddiaya girdin, kız haklı." yüzüne kocaman hayali bir daire çizdi "Tip var," vücudunu aynı dairenin içine aldı "Kas var," dedi ve göz kırptı.

Sana Ait | Vincent Serisi 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin