Κεφάλαιο 7

6.1K 357 9
                                    

Flashback

Έφυγε εδώ και τέσσερις μήνες αλλά το πήρα απόφαση θα πάω να τον δω. Τώρα που επιτέλους σταθεροποιήθηκε η κατάσταση μου και μου έδωσαν την άδεια ότι μπορώ να ταξιδέψω θα πάω επιτέλους να τον συναντήσω.

Δεν μιλάμε συχνά στα μηνύματα αλλά και όταν μιλάμε κρατάμε φιλικό το κλίμα. Μου λείπει πολύ. Μου λείπει και ως φίλος αλλά κυρίως ως εραστής μου.

Θα πάω επιτέλους αύριο να τον δω, μετά από τέσσερις μήνες, για να του πω και τα νέα μου. Δεν μπορούσα να του πω κάτι μέσω μηνύματος αλλά τώρα που το πήρα απόφαση θα του το πω και θέλω να πιστεύω πως θα είναι δίπλα μου. Φεύγω αύριο το βράδυ μαζί με τον αδερφό μου και ανυπομονώ να τον δω. Ξέρω ότι είπαμε πως θα χωρίσουμε μέχρι να πάω εγώ να συνεχίσω τις σπουδές μου εκεί, αλλά όταν ακούσει αυτά που έχω να του πω νομίζω θα είμαστε και πάλι μαζί, όποια απόσταση και να μας χωρίζει.

* * * * * *

Η επόμενη μέρα με βρίσκει αγχωμένη, βασικά σχεδόν όλη νύχτα μάτι δεν έκλεισα. Από το πρωί περιφέρομαι άσκοπα στο σπίτι, και κάνω περιττά πράγματα περιμένοντας να φτάσει η ώρα να φύγουμε και ευτυχώς οι δείκτες του ρολογιού τρέχουν.

Πέρασε τόσο γρήγορα η μέρα που δεν κατάλαβα πότε έφτασε η ώρα να πάμε στο αεροδρόμιο. Φεύγουμε με τον Αλέξη από το σπίτι και κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο. Η αγωνία μου, όσο κάνω μικρά βηματάκια για να φτάσω στον προορισμό μου, έχει χτυπήσει κόκκινο. Απλά ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ο Αλέξης από την ώρα που ήρθαμε στο αεροδρόμιο, εδώ και δέκα λεπτά περίπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να με κρατήσει απασχολημένη για να μην αγχωθώ περισσότερο. Ευτυχώς που τον έχω δίπλα μου γιατί η ανυπομονησία μου φαίνεται από μίλια μακριά.

Μετά από μιάμιση ώρα αναμονής επιτέλους επιβιβαζόμαστε στο αεροπλάνο για αναχώρηση. Καθώς περπατάμε στο διάδρομο του αεροπλάνου για να βρούμε τις θέσεις μας, σκέφτομαι πως θα περάσουν τόσες ώρες εδώ μέσα. Ελπίζω οι ταινίες, τα βιβλία και τα περιοδικά να βοηθήσουν, αν και προσδοκώ σε λίγες ώρες ύπνου αφού εκτός από την αϋπνία που έχω θέλω να μειώσω την αγωνία και το άγχος μου.

* * * * * *

Φτάνουμε επιτέλους στη Νέα Υόρκη αλλά η διάφορα ώρας με μπέρδεψε αφού το απόγευμα της ενάτης Νοεμβρίου αναχώρησα αλλά φτάσαμε στη Νέα Υόρκη το πρωί της ενάτης Νοεμβρίου. Παίρνουμε τις αποσκευές μας για να συνεχίσουμε το ταξίδι για Βοστώνη, όπου και βρίσκεται ο Ορέστης.

Σ'αγαπώ. Ό,τι κι αν γίνει ψυχή μου. (TYS_GR)Where stories live. Discover now