Κεφάλαιο 49

6.9K 339 7
                                    

Το άγριο βλέμμα του Ορέστη με ενθαρρύνει να τον προκαλέσω ακόμα περισσότερο. Μου αρέσει όταν γίνεται άγριος γιατί και στο κρεβάτι είναι ασταμάτητος. Το πρόβλημα όμως τώρα είναι πως είμαστε στην θάλασσα.

Με πιάνει από τη μέση και με φιλαει άγρια όπως μ'αρέσει και εγώ γραπώνομαι από τα μπράτσα του γιατί είμαστε στα βαθιά και δεν πατάω καθόλου στην άμμο.

"Να μάθετε να μην βάζετε στοίχημα μαζί μου κύριε Νικολάου." του λέω και περνάω τη γλώσσα μου πάνω από τα χείλη του.
"Είσαι γυναίκα μου και μάλιστα με δύο παιδιά και την πέφτεις σε ένα εικοσάχρονο; Θα σε λιώσω στο κρεβάτι."λέει με ένα απειλητικό αλλά όλο υποσχέσεις ύφος.

"Δεν του την έπεσα απλά έβαλες στοίχημα μαζί μου για το ποιες γυναίκες αρέσουν στο συγκεκριμένο άντρα και έπρεπε να μάθω για να δω ποιος κέρδισε τελικά. Και φυσικά εγώ κέρδισα αφού του αρέσουν οι μεγαλύτερες." του λέω και του κλείνω το μάτι, κάτι που τον αγριεύει περισσότερο.
"Α και έπρεπε να τον φλερτάρεις δηλαδή. Και είσαι και μεγαλύτερη του. Μήπως σου έδωσε και το τηλέφωνο του;" ρωτάει και με κολλάει πάνω του.

"Προτιμάει γυναίκες άνω των σαράντα. Εγώ είμαι μικρή για εκείνον. Επίσης το φλερτ ήταν στημένο για να τον δεις και να ζηλέψεις. Μου αρέσεις πολύ όταν αγριεύεις." του λέω και βάζω το χέρι μου μέσα στο μαγιό του. Τον χαϊδεύω και σκύβει πάνω στο λαιμό μου βαριανασαίνωντας. Το χέρι του χαϊδεύει την περιοχή μου και δεν αργεί να βάλει ένα δάχτυλο μέσα μου βασανίζοντας με. Απότομα βγάζω το χέρι μου από το μαγιό του κάτι που αστραπιαία τον κάνει να με κοιτάξει και πάλι με άγριο ύφος αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω αφού τα δάχτυλα του είναι ακόμα μέσα μου.

"Μην τολμήσεις να φωνάξεις." λέει αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Νιώθω τα δάχτυλα του πιο βαθιά αλλά κινούνται γρήγορα και με πιάνει απροετοίμαστη. Καλύπτει το στόμα μου με το δικό του μη τυχόν και μου ξεφύγει καμιά κραυγή και συνεχίζει να με βασανίζει. Ο οργασμός μου έρχεται τόσο γρήγορα που μου κοβεται η ανάσα.

"Πάμε τώρα σπίτι και μην τολμήσεις να αρνηθείς." μου λέει αυστηρά αλλά πως να αρνηθώ μετά από τέτοιο οργασμό. Τώρα είναι που τον θέλω.

Βγαίνουμε στην παραλία όπου κάθεται όλη η παρέα μας. Ο Κωνσταντίνος με την Έλενα και την ενός χρόνου κόρη τους, Κυριακή, ο Στέλιος με την Άννα και τα δύο παιδιά τους, τη Χριστίνα και τον Άρη καθώς και ο Αλέξης με την εγκυμονούσα Αντιγόνη και τον Δημήτρη. Φυσικά δεν λείπουν τα δικά μας παιδιά από την παρέα, ο Ανδρέας και η Αγγελικούλα μας που αύριο κλείνει τα δύο.

Σ'αγαπώ. Ό,τι κι αν γίνει ψυχή μου. (TYS_GR)Where stories live. Discover now