Κεφάλαιο 40

7.1K 342 17
                                    

Φέρνει το πρόσωπο του μερικά εκατοστά μακριά από το δικό μου.

"Πεθύμησα το γέλιο σου. Τόσο ζωντανό που μου κόβει την ανάσα." Νιώθω τη ζέστη του κορμιού του να με διαπερνάει.

Τα χείλη του σε απόσταση αναπνοής απ τα δικά μου με προκαλούν να τα φιλήσω αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. "Ορέστη πρέπει να μιλήσουμε." Με δυσκολία βγαίνουν οι λέξεις από το στόμα μου αφού κάθε δευτερόλεπτο που περνάει νιώθω όλο και περισσότερο τις άμυνες μου να σπάνε κάτω από το έντονο βλέμμα του.

"Αρκετά είπαμε για σήμερα. Έμαθα τα βασικά και νομίζω είμαι έτοιμος να μπω για τα καλά στη ζωή του γιου μου. Αυτό που θέλω να κάνω όμως τώρα το ονειρεύομαι εδώ και καιρό, ή μάλλον χρόνια. Μου έλειψε και θέλω να το θυμηθώ."

Η ανάσα του πέφτει καυτή στα χείλη μου, σαν λάβα ηφαιστείου και με καίει ολόκληρη, καθώς μειώνει την απόσταση ανάμεσα μας. Με μια απότομη κίνηση επιτίθεται στα χείλη μου τα οποία πλέον καίγονται στην επαφή με τα δικά του. Με φιλάει γλυκά και τρυφερά θυμίζοντας μου το φιλί του που τόσο πολύ μου έλειψε. Δαγκώνει το χείλος μου ζητώντας να εμβαθύνει το φιλί και εγώ σαν έρμαιο του πάθους του, δίνω αυτό που ζητάει. Η γλώσσα του ψάχνει σαν τρελή τη δική μου και όταν την βρίσκει αρχίζουν ένα ατελείωτο αγώνα. Η μάχη ανάμεσα τους συνεχίζεται αντίθετα με τα κορμιά μας τα οποία έχουν κολλήσει το ένα πάνω στο άλλο.

Σταματάμε το φιλί βαριανασαίνωντας και οι δύο αλλά κανείς μας δεν έχει χορτάσει.
"Σε θέλω. Θέλω να σε γευτώ, να σε νιώσω." Τα χέρια του ταξιδεύουν σε όλο μου το κορμί και το στόμα του αφήνει άπειρα φιλιά στο λαιμό μου.
"Κι εγώ σε θέλω." λέω μέσα από τους αναστεναγμούς μου. Το φιλί που μου χαρίζει είναι έντονο αλλά και άγριο, γεμάτο υποσχέσεις. Κατεβαίνει και πάλι στο λαιμό μου σκορπώντας υγρά φιλιά σε κάθε εκατοστό του αλλά δεν μένει εκεί. Νιώθω το χέρι του κάτω από τη μπλούζα μου και ανατριχιαζω στην αίσθηση του χεριού του πάνω στο κορμί μου. Ταξιδεύει αργά προς τα πάνω μέχρι που φτάνει στο στήθος μου και αρχίζει να το τρίβει πάνω από το σουτιέν.

"Μμ δαντέλα." Με κοιτάζει και χαμογελάει πονηρά. Κατεβάζει το σουτιέν κάτω από το στήθος μου και επιτίθεται με τα χέρια του στο πλέον γυμνό μου στήθος. Νιώθω τη θερμοκρασία μου να αυξάνεται και μικρά βογκητά φεύγουν από το στόμα μου. Με κοιτάζει στα μάτια και βλέπω μέσα τους το πάθος. Ανεβάζει την μπλούζα μου προς τα πάνω και έπειτα με βοηθάει να την βγάλω. Ορμάει στο στήθος μου με το στόμα του το οποίο δαγκώνει επιτακτικά χαρίζοντας μου έτσι απίστευτη ηδονή.

Σ'αγαπώ. Ό,τι κι αν γίνει ψυχή μου. (TYS_GR)Where stories live. Discover now